Smørrebrød til frokost i hjertet af København

På Christianshavns Færgecafé hylder vi gode historier, vigtige traditioner og det gedigne håndværk. Vi braiserer, sylter og koger, som vor mor gjorde det, og serverer snapse med rund hånd og et kærligt smil. Vores hjemmelavede snapse, og det gode danske køkken, er bygget på sæsonens fineste råvarer og håndværkstraditioner.

Klassisk smørrebrød og hjemmelavet snaps

På menuen er der klassisk smørrebrød til frokost. Du finder smørrebrød mange steder i København - hos os serverer vi det med et moderne twist, men altid med respekt for det traditionelle danske køkken. Vi serverer gerne frokosten med en rundhåndet snaps. På vores kort finder du både hjemmelavet snaps af egen produktion og udvalgte akvavitter.

En restaurant med dansk mad

Når vi når til aften, finder du klassisk dansk mad på kortet. Vores ambition er at skabe en dansk restaurant bygget på stolte sømandshistorier og stor kærlighed til dansk mad. Og kærlighed til råvarerne ikke mindst. Tarteletter, stegt flæsk og wienerschnitzel er blandt klassikerne på aftenkortet.

Snaps - vi lærer dig gerne hvordan du selv laver den

Vi tilbereder mad og snapse, som vor mor gjorde det: Fra bunden og af sæsonens skønneste varer. Vores mål er at skabe Danmarks bedste snapsekort, for der er intet, der sætter gang i hyggen, som at hilse på sidemanden over en lille skarp. På vores snapseskole lærer vi kunsten fra os, så du kan blive klogere på, hvordan du kan lave din egen snaps.

Meget mere end dansk mad og snaps

Men mad og drikke står ikke alene. Vi ønsker at bidrage til Christianshavnerlivet med historiske søndagsture, sjove events, lærerige snapsekurser, hyggelig livemusik og stemningsfulde rammer for private selskaber. Så har du et ønske eller en idé, så kig forbi!

Jeg byder dig hjerteligt velkommen om bord!

– Erik Frandsen, kok og restauratør