search cross list2 arrow-down5 mobile mail linkedin cycle untitled2 arrow-up4 arrow-left5 arrow-right5 heart DS-Memberof_SPG_Logo calendar plus22 download location knife and fork

Søndag 8/7 2018, kl. 15:30 Terkel Nørgaard Trio w/ Lars Jansson

Første gang Terkel stødte på Lars Janssons musik var i sit barndomshjem, hvor far Vagn spillede et korarrangement for Terkel, der med ét blev tryllebundet af Janssons melodier. Lige siden den gang har Terkel haft en fascination for Janssons musik, og igennem et utal af Janssons  udgivelser har Terkel udforsket den stærke melodi og harmonik i Janssons kompositioner, så meget at musikken er blevet en del af Terkels dna. Så siden Terkel endelig mødte Lars tilbage i 2007 har drømmen om at få spillet sammen med en af Europas fornemmeste pianister altid været tilstede. Heldigvis gik drømmen i opfyldelse i 2016, da de for første gang spillede sammen med bassisten Jeppe Skovbakke til Copenhagen Jazz Festival. Trioen arbejder både med Lars Janssons store bagkatalog, udvalgte amerikanske standards og lidt af Terkels egen musik. En moderne blanding af den nordiske og den amerikanske jazz.

Line up
Lars Jansson – Klaver
Jeppe Skovbakke – Bas
Terkel Nørgaard – Trommer
Pris: 125,-
Køb billetter

Mandag 9/7 kl. 15:30 - Sophie Ziedoy og Morten Schantz

Oplev sangerinden Sophie Ziedoy og pianisten Morten Schantz i en ekslusiv duokoncert på Christianshavns Færgecafe.
Sophie Ziedoy og Morten Schantz er fælles om en kærlighed til alt fra storladne pop-klassikere til intime jazzstandard, og de vil denne eftermiddag spille jazzede fortolkninger af deres yndlingssange fra begge genrer og alt derimellem. Klassikere af Nina Simone, Prince, Ella Fitzgerald, Radiohead, Chet Baker, C.V.jørgensen og mange flere vil dukke op i løbet af koncerten.

Line up
Sophie Ziedoy – Vokal
Morten Schantz – Pianist
Pris: 75,-
Køb billetter

Onsdag 11. juli kl. 15:30 - Sørensen/Lauritsen/Nørgaard

ØRENSEN/LAURITSEN/NØRGAARD har fundet sammen i en klassisk jazz-jump-blues konstellation med tenorsax, Hammond B-3 orgel og trommer. De tre herrer suser afsted i grov swing, fede melodier og vokaler.
Søren Sørensen, saxonist, har spillet i mere end 40 år, bl.a. med sit faste orkester Swing Cats, der har udgivet flere albums og turnéeret i store dele af verdenen.
Kjeld Lauritsen, Hammond organist, nok er af Danmarks fineste indenfor sit felt med en lang række udgivelser i eget navn og som sideman bag sig. Bl.a. med den amerikanske saxofonist Bob Rockwell og orkesteret The Organizers.
Terkel Nørgaard, trommeslager, spiller bl.a. Terkel Nørgaard Quartet, Maximalistica, CLT, Hanne Uldal m.fl. og har optrådt med Palle Mikkelborg, Ralph Alessi, Jørgen Leth, Bob Rockwell, Thomas Agergaard m.fl.

Line up
Søren Sørensen – Tenorsax & Vokal
Kjeld Lauritsen – Orgel
Terkel Nørgaard – Trommer

Pris: 125,-
Køb billetter

Torsdag 12. juli kl. 15:30 Hanne Uldal 

Hanne Uldal Quartet- opstod i 2017. Fem musikere, der kender hinanden fra forskellige gigs og opgaver. Sangerinden Hanne Uldal samlede dem, fordi hun mente at kemi og spilleglæde harmonerede‚ og det gjorde det! SONGS of LOVE hedder deres koncert, og kvartetten består af den fantastiske saxofonist Christina Dahl, den veletablerede orkesterleder, vibrafonist og pianist Bent Clausen, samt nogle af de fremmeste unge musikere i dag, bassisten Jesper Thorn og trommeslagen Terkel Nørgaard. Kvintetten spiller personlige fortolkninger af et bredt jazzrepertoire
indenfor europæisk og amerikansk musik samt egne kompositioner.
“Christina Dahls passionerede og sårbare udtryk er fantastisk at synge ‘op til’ ”, fortæller Hanne Uldal. “Vi mødtes første gang for mange år siden, og jeg bliver altid så glad, når vi spiller sammen. 

Line up
Hanne Uldal – Vokal
Christina Dahl – Sax
Bent Clausen – Klaver
Jesper Thorn – Bass
Terkel Nørgaard – Trommer

Pris: 145,-
Køb billetter