Selskabsmenuer
God dansk mad, som vi elsker den!
Menuerne er fra 12 personer og opefter. Forretter og desserter er typisk tallerkenanrettet mens hovedretterne oftest serveres ”Family style” på bordet, med små fade, og serveres af flere omgange – ligesom derhjemme. Menuen som vælges, skal være den samme til hele selskabet. Børn og gæster med kostrestriktioner er naturligvis undtaget. Kunne du tænke dig noget som ikke er på menuen, må du endelig kontakte os for muligheder og pris.
Der vælges en forret, hovedret og dessert til hele selskabet - og nederst kan du også se vores udvalg af natmad.
Alle forretter serveres med brød og smør.
3 Retters selskabsmenu 425,-
Tilkøb til selskabsmenuerne
Anden servering af hovedretten +55
Ost +95
Natmad +125
Forret
Svampe á la créme med ristet brød
Klassisk rejecocktail med håndpillede rejer
Færgecafeens “gravad” laks med lys rævesauce
Koldrøget laks med skalotteløgscreme og syltede rødløg
Tarteletter med høns og årstidens grønt
Kaptajnens rørt oksetatar med oksetatar rørt med kimchi og wasabimayo, toppet med sprød asiatisk radisesalat
Asparges med mousselinesauce og rejer
Hovedret
Ovnbagt torsk med urteskorpe, bagt tomat, grønne bønner, hollandaise og kartofler
Wienerschnitzel af kalv med ærter og pommes sautées. Hertil brunsauce og smør dreng
Ølbraisseret svinebryst med dagens grønt og knuste kartofler
Rosa stegt oksesteg med cremet estragonsauce. Hertil årstidens grønt og saltbagt kartoffel
Stegt unghanebryst. Serveret med årstidens grønt, cremet svampesauce og knuste kartofler
Gammeldags oksesteg serveret med syltede tyttebær, glaserede perleløg, grønne bønner og kartofler
Ost
3 slags ost
Camembert frit med solbærkompot
Dessert
Gammeldags æblekage med let pisket flødeskum og ribsgelé
Mandelkage med chokoladeis og marineret bær
Chokolademousse med smørristede mandler
Gâteau Marcel serveret med vaniljecreme og bærkompot
Færgecafeens citronfromage med lemon curd og estragon granité
Panna cotta med saltkaramel og sukker kiks
Friske jordbær marineret med sukker og rom serveret med rørt vaniljeis (kun i sæson)
Rabarbertrifli med let pisket flødeskum og smørristede mandler
Natmad
Kan kun bestilles til alle kuverter
Tarteletter med høns og årstidens grønt
Ribbenstegssandwich med det hele
2 slags ristede slagterpølse med hvad der så hører til
Slagterbord med 3 slags pålæg, 2 oste med tilbehør