Selskabsmenuer

God dansk mad, som vi elsker den!

Menuerne er fra 12 personer og opefter. Forretter og desserter er typisk tallerkenanrettet mens hovedretterne oftest serveres ”Family style” på bordet, med små fade, og serveres af flere omgange – ligesom derhjemme. Menuen som vælges, skal være den samme til hele selskabet. Børn og gæster med kostrestriktioner er naturligvis undtaget. Kunne du tænke dig noget som ikke er på menuen, må du endelig kontakte os for muligheder og pris.

Der vælges en forret, hovedret og dessert til hele selskabet - og nederst kan du også se vores udvalg af natmad.

Alle forretter serveres med brød og smør.


3 Retters selskabsmenu 425,-

Tilkøb til selskabsmenuerne
Anden servering af hovedretten +55
Ost +95
Natmad +125


Forret

Rødbedetatar med sprød rygeostcreme-kugle

Røget laksetatar med skorzonerrodcreme og rugbrødscrumble

Svampe á la créme med ristet brød

Klassisk rejecocktail med håndpillede rejer

Cremet krabbebisque, en fyldig suppe med intens smag af skaldyr,

selleri og forårsløg

Færgecafeens “gravad” laks med lys rævesauce

Koldrøget laks med skalotteløgscreme og syltede rødløg

Tarteletter med høns og årstidens grønt

Kaptajnens rørt oksetatar med oksetatar rørt med kimchi og wasabimayo, toppet med sprød asiatisk radisesalat


Hovedret


Ovnbagt torsk med urteskorpe, bagt tomat, grønne bønner, hollandaise og kartofler

Wienerschnitzel af kalv med ærter og pommes sautées. Hertil brunsauce og smør dreng

Ølbraisseret svinebryst med dagens grønt og knuste kartofler

Rosa stegt oksesteg med cremet estragonsauce. Hertil årstidens grønt og saltbagt kartoffel

Hvidvins brasseret unghane, med svampe og grønsager i cremet sauce. Serveret med knuste kartofler

Gammeldags oksesteg serveret med syltede tyttebær, glaserede perleløg, grønne bønner og kartofler

Confiterede jordskokker serveret med syltede svampe, jordskokke chips og hollandaise. Hertil pommes sautées


Ost


3 slags ost

Camembert frit med solbærkompot

Dessert


Gammeldags æblekage med let pisket flødeskum og ribsgelé

Mandelkage med chokoladeis og marineret bær

Chokolademousse med smørristede mandler

Gâteau Marcel serveret med vaniljecreme og bærkompot

Færgecafeens citronfromage med lemon curd og estragon granité

Panna cotta med saltkaramel og sukker kiks  

Friske jordbær marineret med sukker og rom serveret med rørt vaniljeis (kun i sæson)

Pistacie tiramisu, et twist på en klassiker

Rabarbertrifli med let pisket flødeskum og smørristede mandler

Natmad

Kan kun bestilles til alle kuverter

Tarteletter med høns og årstidens grønt

Ribbenstegssandwich med det hele

2 slags ristede slagterpølse med hvad der så hører til

Slagterbord med 3 slags pålæg, 2 oste med tilbehør