Selskabsmenuer

God dansk mad, som vi elsker den!

Menuerne er fra 12 personer og opefter. Forretter og desserter er typisk tallerkenanrettet mens hovedretterne oftest serveres ”Family style” på bordet, med små fade, og serveres af flere omgange – ligesom derhjemme. Menuen som vælges, skal være den samme til hele selskabet. Børn og gæster med kostrestriktioner er naturligvis undtaget. Kunne du tænke dig noget som ikke er på menuen, må du endelig kontakte os for muligheder og pris.

Der vælges en forret, hovedret og dessert til hele selskabet - og nederst kan du også se vores udvalg af natmad.

Alle forretter serveres med brød og smør.

3 Retters selskabsmenu 425,-

Tilkøb til selskabsmenuerne
Anden servering af hovedretten +55
Ost +95
Natmad +125


Forret

Urteconfiteret jordskokker og pastinakchips, serveret med cremet smørsauce og ristet hasselnødder

Klassisk rejecocktail med håndpillede rejer

Færgecafeens “gravad” laks med lys rævesauce

Varmrøget laks med urtecreme og grillet citron

Tarteletter med høns og årstidens grønt

Kaptajnens rørt oksetatar med kapers, cognac og sennep. Serveret med sprød salat og rugbrødscrumble

Asparges med mousselinesauce og rejer

Hovedret


Ovnbagt torsk med urteskorpe, bagt tomat, grønne bønner, hollandaise og kartofler

Wienerschnitzel af kalv med ærter og pommes sautées. Hertil brunsauce og smør dreng

Ølbrasseret svinekæber med dagens grønt og knuste kartofler

Rosa stegt oksesteg med cremet estragonsauce. Hertil årstidens grønt og saltbagt kartoffel

Rosmarinstegt unghanebryst. Serveret med årstidens grønt, grov kartoffelmos og smørpisket skysauce

Gammeldags oksesteg serveret med syltede tyttebær, glaserede perleløg, grønne bønner og kartofler

Ost


3 slags ost

Camembert frit med solbærkompot

Dessert


Gammeldags æblekage med let pisket flødeskum og ribsgelé

Chokolademousse med smørristede mandler

Gâteau Marcel serveret med vaniljecreme og bærkompot

Færgecafeens citronfromage med lemon curd og estragon granité

Panna cotta med saltkaramel og sukker kiks  

Friske jordbær marineret med sukker og rom serveret med rørt vaniljeis (kun i sæson)

Rabarbertrifli med let pisket flødeskum og smørristede mandler

Natmad

Kan kun bestilles til alle kuverter

Tarteletter med høns og årstidens grønt

Ribbenstegssandwich med det hele

2 slags ristede slagterpølse med hvad der så hører til

Slagterbord med 3 slags pålæg, 2 oste med tilbehør