Aftenmenu
Klassisk dansk mad i det gamle København
På Christianshavns Færgecafé er aftenmenuen fokuseret på det gode danske køkken.
‘Kaptajn’ Erik og hans besætning hygger om gæsterne med hjemmelavet dansk mad, tilberedt af de bedste råvarer i sæson, og som Vor Mor gjorde det.
Vi serverer danske klassikere som smørrebrød, stegt flæsk og tarteletter. Fuldend måltidet med at gå på opdagelse i vores samling af hjemmelavede snapse - vi kalder dem Skippersnapse.
Menukort - aften
Til aften kan du bestille fra vores a la carte-menukort med gode danske klassikere eller vælge mellem en sæsonmenu og Kaptajnens menu. Du finder det hele på siden her.
Sæsonmenu
2 retter 325,- pr. person / 3 retter 389 kr pr. person
Koldrøget laks
Med skalotteløgscreme og syltede rødløg
Dansk kyllingebryst
Serveret med sauce chasseur, dagens grønt og kartoffel
Gammeldags æblekage
Med flødeskum og makroner
Kaptajnens vintermenu
449 pr. person (min. 2 personer) - skal vælges af hele bordet
FØRSTE SEVERING
Dagens sild
Pandestegt fiskefilet med remoulade
Æg og rejer med dild-mayonnaise
Koldrøget laks med peberrodscreme
ANDEN SERVERING
Hønsesalat med syltede bøgehatte og bacon
Saftig ribbensteg med rødkål
Lun leverpostej med bacon og svampe
DESSERT
To slags ost med kompot og kiks
eller
Gammeldags æblekage med flødeskum og makroner
A la carte-menukort
Forretter
Kaptajnens oksetatar - 149
Oksetatar rørt med kimchi og wasabimayo, toppet med sprødt grønkål
2 slags sild - 179
Til dig, som elsker sild. Serveret med løg, kapers og rugbrød
Koldrøget laks - 145
Med skalotteløgscreme og syltede rødløg
Rødbedetatar - 119
Med friteret rygeost
Hummerbisque - 119
Klassisk og lækkert
Tarteletter - 110
2 stk. tarteletter med kylling og svampe
Hovedretter
Kaptajnens oksetatar - 225
Oksetatar rørt med kimchi og wasabimayo. Toppet med sprødt grønkål
Bøf og fritter - 289
250 gr sirloin serveret med dagens grønt, fritter og skysauce
Dagens fisk - 265
Serveres med dagens sauce og garniture
Wienerschnitzel - 269
200 g kalveinderlår, serveret med ærter, pommes sautées, skysauce og en færgedreng (ansjos, peberrod, citron og kapers rørt med smør)
Ølbraiseret svinebryst - 239
Med skysauce, persille pesto og bagtrodfrugtmos
Stegt unghanebryst - 249
Serveret med sauce chasseur, dagens grønt og kartoffel
Confiterede jordskokker - 225
Serveret med dagens grønt, gremolata og knuste kartofler
Onsdagsflæsk - 209
6-7 flotte skiver stegt flæsk med persillesovs, sennep, rødbeder og kartofler
+ 5 ekstra skiver stegt flæsk 109
+ Ekstra kartofler eller persillesovs 39
Ost og dessert
ost
Camembert frit - 129
Serveres med solbærsyltetøj og smørristet brød
Ostetallerken - 159
3 slags ost med kompot og kiks
Dessert
Chokolademousse - 135
Serveret på mazarinkage
Gammeldags æblekage - 125
Æblekompot med makroner, flødeskum og ribsgelé
Kaptajnens is - 115
Dagens is serveret på crumble
Creme brûlée - 95
Klassisk creme brûlée
Affogato - 75
Med espresso og vaniljeis
Håndlavet nøddehorn - 59
Med hasselnødder