Aftenmenu

Klassisk dansk mad i det gamle København

Kaptajn Erik med smørrebrød og snaps

På Christianshavns Færgecafé er aftenmenuen fokuseret på det gode danske køkken.

‘Kaptajn’ Erik og hans besætning hygger om gæsterne med hjemmelavet dansk mad, tilberedt af de bedste råvarer i sæson, og som Vor Mor gjorde det.

Vi serverer danske klassikere som smørrebrød, stegt flæsk og tarteletter. Fuldend måltidet med at gå på opdagelse i vores samling af håndblandet snapse - vi kalder dem Skippersnapse.


Menukort - aften

Til aften kan du bestille fra vores a la carte-menukort med gode danske klassikere eller vælge mellem en sæsonmenu og Kaptajnens menu. Du finder det hele på siden her.

Sæsonmenu

2 retter 325,- pr. person / 3 retter 389 kr pr. person

Kylling med sauce chasseur

Varmrøget laks

Med skalotteløgscreme og syltede rødløg

Dansk kyllingebryst

Serveret med fricaseé, grovmos, croutonger og bacon

Gammeldags æblekage

Med flødeskum og makroner

Kaptajnens forårsmenu

449 pr. person (min. 2 personer) - skal vælges af hele bordet

Det bedste fra Kabyssen serveret over flere omgange.

FØRSTE SEVERING

Dagens sild

Pandestegt fiskefilet med remoulade

Æg og rejer med dild-mayonnaise

Gravad laks med dild og senneps sauce


ANDEN SERVERING

Hønsesalat med syltede bøgehatte og bacon

Saftig ribbensteg med rødkål

Lun leverpostej med bacon og svampe


DESSERT

Gammeldags æblekage med flødeskum og makroner

A la carte-menukort

Forretter

Kabyssens populære karrysild

Kaptajnens oksetatar - 149
Oksetatar rørt med kimchi og wasabimayo, toppet med sprødt grønkål

2 slags sild - 179
Til dig, som elsker sild. Serveret med løg, kapers og rugbrød

Koldrøget laks med skalotteløgscreme og syltede rødløg

Varmrøget laks - 145
Med urtemayonnaise og grøn relish

Rødbedetatar - 119
Med friteret rygeost

Cremet krabbebisque - 119
En fyldig suppe med intens smag af skaldyr, selleri og forårsløg

Tarteletter - 110
2 stk. tarteletter med kylling og svampe

Hovedretter

Kaptajnens oksetatar - 225
Oksetatar rørt med kimchi og wasabimayo. Toppet med sprødt grønkål og serveret med fritter

Bøf og fritter - 295
250 gr sirloin serveret med dagens grønt, fritter og skysauce

Dagens fisk - 265
Serveres med dagens sauce og garniture

Wienerschnitzel med ærter og skysauce

Wienerschnitzel - 269
200 g kalveinderlår, serveret med ærter, pommes sautées, skysauce og en færgedreng (ansjos, peberrod, citron og kapers rørt med smør)

Ølbraiseret lammeskank - 249
Med skysauce, persille pesto og grovmos

Dansk kylling - 239
Serveret med fricaseé, grovmos, croutonger og bacon

Stegt flæsk med persillesovs, grønt drys og hjemmesyltede rødbeder

Confiterede jordskokker - 225
Serveret med dagens grønt, gremolata og knuste kartofler

Onsdagsflæsk - 209
6-7 flotte skiver stegt flæsk med persillesovs, sennep, rødbeder og kartofler

Ost og dessert

ost

Ostetallerken - 159
3 slags ost med kompot og kiks

Camembert frit - 129
Serveres med solbærsyltetøj og smørristet brød


Dessert

Pære Belle Helene - 135
Med vaniljeis og chokoladesauce

Gammeldags æblekage - 125
Æblekompot med makroner, flødeskum og ribsgelé

Kabyssens hjemmelavede is med crumble

Kaptajnens is - 115
Dagens is serveret på crumble

Creme brûlée - 95
Klassisk creme brûlée

Affogato - 75
Med espresso og vaniljeis

Håndlavet kransekage - 59