Aftenmenu
Klassisk dansk mad i det gamle København
På Christianshavns Færgecafé er aftenmenuen fokuseret på det gode danske køkken.
‘Kaptajn’ Erik og hans besætning hygger om gæsterne med hjemmelavet dansk mad, tilberedt af de bedste råvarer i sæson, og som Vor Mor gjorde det.
Vi serverer danske klassikere som smørrebrød, stegt flæsk og tarteletter. Fuldend måltidet med at gå på opdagelse i vores samling af håndblandet snapse - vi kalder dem Skippersnapse.
Menukort - aften
Til aften kan du bestille fra vores a la carte-menukort med gode danske klassikere eller vælge mellem en sæsonmenu og Kaptajnens menu. Du finder det hele på siden her.
Sæsonmenu
2 retter 325,- pr. person / 3 retter 389 kr pr. person
Hvide asparges
Med håndpillede rejer og mouseline
Stegt unghanebryst
Med dagens grønt, cremet svampesauce og knuste kartofler
Rabarbertrifli
Rabarberkompot med makroner, flødeskum og ristede mandler
Kaptajnens store aftenmenu
449 pr. person (min. 2 personer)
eller
695,- pr. person inklusiv 2 timeres ad libitum drikkevarer
(drikkevarer: pilsner/classic, husets vin, sodavand, vand under middagen i 2 timer)
Menuen skal vælges af hele bordet
FØRSTE SEVERING
Dagens sild
Pandestegt fiskefilet med remoulade
Æg og rejer med dild-mayonnaise
Koldrøget laks serveret med skalotteløgscreme
ANDEN SERVERING
Hønsesalat med svampe og bacon
Saftig ribbensteg med råmarineret rødkål
Tarteletter med kylling og sommer grønt
dessert
Rabarbertrifli med flødeskum og makroner
A la carte-menukort
Forretter
Kaptajnens oksetatar - 149
Oksetatar rørt med kimchi og wasabimayo, toppet med sprød asiatisk radisesalat
Hvide asparges - 145
Med hollandaise, håndpillede rejer og gremolata
Pil-selv rejer - 139
Med urtemayonnaise, citron og brød
Koldrøget laks - 129
Med skalloteløgscreme og syltet rødløg
Svampe a la creme - 125
Cremede svampe på ristet brød
Rødbede tartar - 119
Med friteret rygeost
Brødkurv - 39
Frisktbagt brød fra Gillejes bageri med smør
Hovedretter
Kaptajnens oksetatar - Beef tartare - 225
Oksetatar rørt med kimchi og wasabimayo, toppet med sprød asiatisk radisesalat.
Serveres med fritter
Bøf og fritter - 295
250 gr sirloin serveret med dagens grønt, rødvin sauce og med fritter
Wienerschnitzel - 279
200 g. kalveinderlår, serveres med ærter, pommes sautées, skysovs
og en færgedreng (ansjos, peberrod, citron og kapers rørt med smør)
Sæsonens fisk - 269
Serveres med dagens sauce og garniture
Stegt unghanebryst - 239
Med dagens grønt, cremet svampesauce og knuste kartofler
Ølbraiseret svinebryst - 239 Glasseret med reduceret sauce. Serveret med dagens grønt og knuste kartofter
Karamelliseret løg tærte - 229 Serveret med tomat confit, mozzarella og grøn salat
Onsdagsflæsk - 209
7 flotte skiver stegt flæsk med persillesovs, sennep, rødbeder og kartofler
Ost og dessert
ost
Ostebrættet - 159
3 slags ost med kompot og kiks
Camembert frit - 135
Serveres med solbærsyltetøj og smørristet brød
Dessert
Rabarber trifli - 135
Rabarberkompot med makroner, flødeskum og ristede mandler
Citron fromage - 135
Med lemon curd og flødeskum
Kaptajnens is - 129
Dagens is serveret på crumble
Creme brûlée - 99
Klassisk creme brûlée
Affogato - 79
Med espresso og vaniljeis
Håndlavet kransekage - 59