Aftenmenu

Klassisk dansk mad i det gamle København

Kaptajn Erik med smørrebrød og snaps

På Christianshavns Færgecafé er aftenmenuen fokuseret på det gode danske køkken.

‘Kaptajn’ Erik og hans besætning hygger om gæsterne med hjemmelavet dansk mad, tilberedt af de bedste råvarer i sæson, og som Vor Mor gjorde det.

Vi serverer danske klassikere som smørrebrød, stegt flæsk og tarteletter. Fuldend måltidet med at gå på opdagelse i vores samling af håndblandet snapse - vi kalder dem Skippersnapse.


Menukort - aften

Til aften kan du bestille fra vores a la carte-menukort med gode danske klassikere eller vælge mellem en sæsonmenu og Kaptajnens menu. Du finder det hele på siden her.

Sæsonmenu

2 retter 325,- pr. person / 3 retter 389 kr pr. person

Kylling med sauce chasseur

Hvide asparges

Med håndpillede rejer og mouseline

Stegt unghanebryst

Med dagens grønt, cremet svampesauce og knuste kartofler

Rabarbertrifli

Rabarberkompot med makroner, flødeskum og ristede mandler

Kaptajnens store aftenmenu

449 pr. person (min. 2 personer)
eller
695,- pr. person inklusiv 2 timeres ad libitum drikkevarer
(drikkevarer: pilsner/classic, husets vin, sodavand, vand under middagen i 2 timer)

Menuen skal vælges af hele bordet

Det bedste fra Kabyssen serveret over flere omgange.

FØRSTE SEVERING

Dagens sild

Pandestegt fiskefilet med remoulade

Æg og rejer med dild-mayonnaise

Koldrøget laks serveret med skalotteløgscreme

ANDEN SERVERING

Hønsesalat med svampe og bacon

Saftig ribbensteg med råmarineret rødkål

Tarteletter med kylling og sommer grønt

dessert

Rabarbertrifli med flødeskum og makroner

A la carte-menukort

Forretter

Kabyssens populære karrysild

Kaptajnens oksetatar - 149
Oksetatar rørt med kimchi og wasabimayo, toppet med sprød asiatisk radisesalat

Hvide asparges - 145
Med hollandaise, håndpillede rejer og gremolata

Pil-selv rejer - 139
Med urtemayonnaise, citron og brød

Koldrøget laks - 129
Med skalloteløgscreme og syltet rødløg

Svampe a la creme - 125
Cremede svampe på ristet brød

Rødbede tartar - 119
Med friteret rygeost

Brødkurv - 39
Frisktbagt brød fra Gillejes bageri med smør

Koldrøget laks med skalotteløgscreme og syltede rødløg

Hovedretter

Kaptajnens oksetatar - Beef tartare - 225
Oksetatar rørt med kimchi og wasabimayo, toppet med sprød asiatisk radisesalat.
Serveres med fritter

Bøf og fritter - 295
250 gr sirloin serveret med dagens grønt, rødvin sauce og med fritter

Wienerschnitzel - 279
200 g. kalveinderlår, serveres med ærter, pommes sautées, skysovs
og en færgedreng (ansjos, peberrod, citron og kapers rørt med smør)

Sæsonens fisk - 269
Serveres med dagens sauce og garniture

Stegt unghanebryst - 239
Med dagens grønt, cremet svampesauce og knuste kartofler

Ølbraiseret svinebryst - 239 Glasseret med reduceret sauce. Serveret med dagens grønt og knuste kartofter

Karamelliseret løg tærte - 229 Serveret med tomat confit, mozzarella og grøn salat

Onsdagsflæsk - 209
7 flotte skiver stegt flæsk med persillesovs, sennep, rødbeder og kartofler

Wienerschnitzel med ærter og skysauce
Stegt flæsk med persillesovs, grønt drys og hjemmesyltede rødbeder

Ost og dessert

ost

Ostebrættet - 159
3 slags ost med kompot og kiks

Camembert frit - 135
Serveres med solbærsyltetøj og smørristet brød


Dessert

Rabarber trifli - 135
Rabarberkompot med makroner, flødeskum og ristede mandler

Citron fromage - 135
Med lemon curd og flødeskum

Kabyssens hjemmelavede is med crumble

Kaptajnens is - 129
Dagens is serveret på crumble

Creme brûlée - 99
Klassisk creme brûlée

Affogato - 79
Med espresso og vaniljeis

Håndlavet kransekage - 59