Aftenmenu
Klassisk dansk mad i det gamle København
På Christianshavns Færgecafé er aftenmenuen fokuseret på det gode danske køkken.
‘Kaptajn’ Erik og hans besætning hygger om gæsterne med hjemmelavet dansk mad, tilberedt af de bedste råvarer i sæson, og som Vor Mor gjorde det.
Vi serverer danske klassikere som smørrebrød, stegt flæsk og tarteletter. Fuldend måltidet med at gå på opdagelse i vores samling af håndblandet snapse - vi kalder dem Skippersnapse.
Vi er ved at skifte menu og denne menu vil være gældende fra 2 september
Menukort - aften
Til aften kan du bestille fra vores a la carte-menukort med gode danske klassikere eller vælge mellem en sæsonmenu og Kaptajnens menu. Du finder det hele på siden her. OBS på søndag serverer vi frokostmenuen hele dagen og om aften kan i også få wienerschnitzel.
Sæsonmenu
2 retter 345,- pr. person / 3 retter 395 kr pr. person
Røget laksetatar
Med skorzonerrodcreme og rugbrødscrumble
Hvidvins braiseret unghane
Med svampe og grønsager i cremet sauce.
Serveret med knuste kartofler
ELLER
Sæsonens fisk
Serveres med dagens sauce og garniture
Gammeldags æblekage
Æblekompot med makroner
Kaptajnens store aftenmenu
449 pr. person (min. 2 personer)
eller
695,- pr. person inklusiv 2 timeres ad libitum drikkevarer
(drikkevarer: pilsner/classic, husets vin, sodavand, vand under middagen i 2 timer)
Menuen skal vælges af hele bordet
FØRSTE SEVERING
Dagens sild
Pandestegt fiskefilet med remoulade og citron
Æg og rejer med dildmayonnaise
Koldrøget laks med skalotteløgscreme
ANDEN SERVERING
Tarteletter med høns og svampe
Lune frikadeller med surt
Saftig ribbensteg med surt og rødkål
dessert
Gammeldags æblekage
A la carte-menukort
Forretter
Kaptajnens oksetatar - 145
Klassisk rørt tatar med hele molevitten
Rejecocktail - 139
Med salat og thousand island dressing
Røget laksetatar – 139
Med skorzonerrodcreme og rugbrødscrumble
Svampe á la créme - 129
Cremede svampe på ristet brød
Rødbedetatar - 129
Med sprød rygeostcreme-kugle
Cremet krabbebisque - 119
En fyldig suppe med intens smag af skaldyr,
selleri og forårsløg
Hovedretter
Kaptajnens oksetatar - 225
Klassisk rørt tatar med hele molevitten
Serveres med fritter
Bøf og fritter - 295
250 gr. sirloin serveret med dagens grønt,
fritter og bearnaise
Wienerschnitzel - 289
200 g. kalveinderlår, serveres med ærter,
pommes sautées, skysauce og dreng
Sæsonens fisk - 279
Serveres med dagens sauce og garniture
Ølbraiseret svinebryst - 269
Glasseret med reduceret sauce
Serveres med dagens grønt og knuste kartofter
Hvidvins braisseret unghane - 249
Med svampe og grønsager i cremet sauce
Serveret med knuste kartofler
Confiterede jordskokker - 235
Serveret med syltede svampe, jordskokke chips
og hollandaise. Hertil pommes sautées
Onsdagsflæsk - 209
700 g (7 flotte skiver) stegt flæsk med persillesovs, sennep, rødbeder og kartofler
Ost og dessert
ost
Ostebrættet - 159
3 slags ost med kompot og kiks
Camembert frit - 149
Serveres med solbærsyltetøj
Dessert
Chokoladekage - 129
Med chokoladestykker og solbær
Gammeldags æblekage - 129
Æblekompot med makroner, flødeskum og ribsgelé
Kaptajnens is - 129
Dagens is serveret på crumble
Creme brûlée - 119
Klassisk creme brûlée
Pistacie tiramisu - 89
Et twist på en klassiker
Affogato 85
Espresso med vaniljeis. Amaretto +20