Aftenmenu

Klassisk dansk mad i det gamle København

Kaptajn Erik med smørrebrød og snaps

På Christianshavns Færgecafé er aftenmenuen fokuseret på det gode danske køkken.

‘Kaptajn’ Erik og hans besætning hygger om gæsterne med hjemmelavet dansk mad, tilberedt af de bedste råvarer i sæson, og som Vor Mor gjorde det.

Vi serverer danske klassikere som smørrebrød, stegt flæsk og tarteletter. Fuldend måltidet med at gå på opdagelse i vores samling af håndblandet snapse - vi kalder dem Skippersnapse.

Vi er ved at skifte menu og denne menu vil være gældende fra 2 september


Menukort - aften

Til aften kan du bestille fra vores a la carte-menukort med gode danske klassikere eller vælge mellem en sæsonmenu og Kaptajnens menu. Du finder det hele på siden her. OBS på søndag serverer vi frokostmenuen hele dagen og om aften kan i også få wienerschnitzel.

Sæsonmenu

2 retter 345,- pr. person / 3 retter 395 kr pr. person

Kylling med sauce chasseur

Røget laksetatar

Med skorzonerrodcreme og rugbrødscrumble

Hvidvins braiseret unghane

Med svampe og grønsager i cremet sauce.

Serveret med knuste kartofler

ELLER

Sæsonens fisk

Serveres med dagens sauce og garniture

Gammeldags æblekage

Æblekompot med makroner

Kaptajnens store aftenmenu

449 pr. person (min. 2 personer)
eller
695,- pr. person inklusiv 2 timeres ad libitum drikkevarer
(drikkevarer: pilsner/classic, husets vin, sodavand, vand under middagen i 2 timer)

Menuen skal vælges af hele bordet

Det bedste fra Kabyssen serveret over flere omgange.

FØRSTE SEVERING

Dagens sild

Pandestegt fiskefilet med remoulade og citron

Æg og rejer med dildmayonnaise

Koldrøget laks med skalotteløgscreme

ANDEN SERVERING

Tarteletter med høns og svampe

Lune frikadeller med surt

Saftig ribbensteg med surt og rødkål

dessert

Gammeldags æblekage

A la carte-menukort

Forretter

Kabyssens populære karrysild

Kaptajnens oksetatar - 145
Klassisk rørt tatar med hele molevitten

Rejecocktail - 139
Med salat og thousand island dressing

Røget laksetatar – 139
Med skorzonerrodcreme og rugbrødscrumble

Svampe á la créme - 129
Cremede svampe på ristet brød

Rødbedetatar - 129
Med sprød rygeostcreme-kugle

Cremet krabbebisque - 119
En fyldig suppe med intens smag af skaldyr,
selleri og forårsløg

Koldrøget laks med skalotteløgscreme og syltede rødløg

Hovedretter

Kaptajnens oksetatar - 225
Klassisk rørt tatar med hele molevitten
Serveres med fritter

Bøf og fritter - 295
250 gr. sirloin serveret med dagens grønt,
fritter og bearnaise

Wienerschnitzel - 289
200 g. kalveinderlår, serveres med ærter,
pommes sautées, skysauce og dreng

Sæsonens fisk - 279
Serveres med dagens sauce og garniture

Ølbraiseret svinebryst - 269
Glasseret med reduceret sauce
Serveres med dagens grønt og knuste kartofter

Hvidvins braisseret unghane - 249
Med svampe og grønsager i cremet sauce
Serveret med knuste kartofler

Confiterede jordskokker - 235
Serveret med syltede svampe, jordskokke chips
og hollandaise. Hertil pommes sautées

Onsdagsflæsk - 209
700 g (7 flotte skiver) stegt flæsk med persillesovs, sennep, rødbeder og kartofler

Wienerschnitzel med ærter og skysauce
Stegt flæsk med persillesovs, grønt drys og hjemmesyltede rødbeder

Ost og dessert

ost

Ostebrættet - 159
3 slags ost med kompot og kiks

Camembert frit - 149
Serveres med solbærsyltetøj


Dessert

Chokoladekage - 129
Med chokoladestykker og solbær

Gammeldags æblekage - 129
Æblekompot med makroner, flødeskum og ribsgelé

Kaptajnens is - 129
Dagens is serveret på crumble

Creme brûlée - 119
Klassisk creme brûlée

Pistacie tiramisu - 89
Et twist på en klassiker

Affogato 85
Espresso med vaniljeis. Amaretto +20

Kabyssens hjemmelavede is med crumble