Aftenmenu

Klassisk dansk mad i det gamle København

Kaptajn Erik med smørrebrød og snaps

På Christianshavns Færgecafé er aftenmenuen fokuseret på det gode danske køkken.

‘Kaptajn’ Erik og hans besætning hygger om gæsterne med hjemmelavet dansk mad, tilberedt af de bedste råvarer i sæson, og som Vor Mor gjorde det.

Vi serverer danske klassikere som smørrebrød, stegt flæsk og tarteletter. Fuldend måltidet med at gå på opdagelse i vores samling af håndblandet snapse - vi kalder dem Skippersnapse.

 
Bestil bord
 

Menukort - aften

Til aften kan du bestille fra vores a la carte-menukort med gode danske klassikere eller vælge mellem en sæsonmenu og Kaptajnens menu. Du finder det hele på siden her. OBS på søndag serverer vi frokostmenuen hele dagen og om aften kan i også få wienerschnitzel.

Sæsonmenu

2 retter 345,- pr. person / 3 retter 395 kr pr. person

Kylling med sauce chasseur

Røget laksetatar

Med skorzonerrodcreme og rugbrødscrumble

Hvidvins braiseret unghane

Med svampe og grønsager i cremet sauce.

Serveret med knuste kartofler

ELLER

Sæsonens fisk

Serveres med dagens sauce og garniture

Gammeldags æblekage

Æblekompot med makroner, flødeskum og ribsgelé

Kaptajnens julefrokost menu

589,- pr. person

Minimum 2 personer - skal bestilles af hele bordet. Serveres med rugbrød, hvidt brød, smør og fedt

Det bedste fra Kabyssen serveret over flere omgange.

Sild

Julesild med løg, kapers og dild

Færgecafeens karrysild med skalotteløgscreme, æble og purløg


Fisk

Pandestegt fiskefilet med remoulade

Æg og rejer med dild-mayonnaise

Koldrøget laks med peberrodscreme

Kød

Confit af and med sønderjysk stuvet kål

Saftig ribbensteg med rødkål

Medister med grov sennep

Lun leverpostej med bacon og svampe. Hertil syltede rødbeder

Dessert

Ris a la mande med kirsebærsauce

TILKØB

Tarteletter med høns og svampe 49,-

Cremet brie serveret med solbærkompot og kiks 89,-

Osteanretning med 3 slags oste og kiks 125,-

A la carte-menukort

Forretter

Kabyssens populære karrysild

Kaptajnens oksetatar - 155
Klassisk rørt tatar med hele molevitten

Røget laksetatar – 149
Med skorzonerrodcreme og rugbrødscrumble

Rejecocktail - 139
Med salat og thousand island dressing

Svampe á la créme - 129
Cremede svampe på ristet brød

Rødbedetatar - 129
Med sprød rygeostcreme-kugle

Cremet krabbebisque - 119
En fyldig suppe med intens smag af skaldyr

Brødkurv - 45
Rugbrød og hvidt brød

Koldrøget laks med skalotteløgscreme og syltede rødløg

Hovedretter

Kaptajnens oksetatar - 225
Klassisk rørt tatar med hele molevitten,
serveres med fritter

Bøf og fritter - 295
200 gr. sirloin serveret med dagens grønt,
fritter og rødvinsauce

Wienerschnitzel - 289
200 g. kalveinderlår, serveres med ærter,
pommes sautées, skysauce og dreng

Sæsonens fisk - 279
Serveres med dagens sauce og garniture

Ølbraiseret svinebryst - 269
Glaseret med reduceret sauce
Serveres med dagens grønt og knuste kartofter

Hvidvins braiseret unghane - 249
Med svampe og grøntsager i cremet sauce
Serveret med knuste kartofler

Confiterede jordskokker - 235
Serveret med syltede svampe, jordskokke chips
og hollandaise. Hertil pommes sautées

Onsdagsflæsk - 209
700 g (7 flotte skiver) stegt flæsk med persillesovs, sennep, rødbeder og kartofler

Wienerschnitzel med ærter og skysauce
Stegt flæsk med persillesovs, grønt drys og hjemmesyltede rødbeder

Ost og dessert

ost

Ostebrættet - 159
3 slags ost med kompot og kiks

Camembert frit - 149
Serveret med solbærsyltetøj og smørristet brød


Dessert

Danish rice pudding - 129
Served with warm cherry sauce

Gammeldags æblekage - 129
Æblekompot med makroner, flødeskum og ribsgelé

Kaptajnens is - 129
Dagens is serveret på crumble

Creme brûlée - 119
Klassisk creme brûlée

Affogato - 75
Med espresso og vaniljeis. Amaretto +20

Petit four 3 stk. - 69
Sprøg efter udvalg

Kabyssens hjemmelavede is med crumble