Frokostmenu

God dansk frokost i hjertet af København

Christianshavns Færgecafé er en aften- og frokostrestaurant, hvor god, dansk mad er i fokus.

Vores frokost fokuserer på det traditionelle danske køkken, serveret med et moderne twist.

Her finder du vores frokostmenukort med godt dansk smørrebrød - fra saftige grønne stykker, til frisk fisk og skaldyr, tatar-mad, lune småretter og lidt ost og sødt at slutte af med.

Menuen her er gældende fra den 2 september


Menukort - frokost

Til frokost kan du bestille fra vores lange liste af velsmurt smørrebrød eller vælge mellem en lille eller en lidt større frokostmenu. Du finder det hele på siden her. OBS på søndag serverer vi frokostmenuen hele dagen og om aften kan i også få wienerschnitzel.

Kaptajnens store efterårsmenu

449 pr. person (min. 2 personer)
eller
695,- pr. person inklusiv 2 timeres ad libitum drikkevarer
(drikkevarer: pilsner/classic, husets vin, sodavand, vand under middagen i 2 timer)

Menuen skal vælges af hele bordet

Vores velsmurte smørrebrød, ost og dessert finder du nedenunder.


FØRSTE SEVERING

Dagens sild

Pandestegt fiskefilet med remoulade og citron

Æg og rejer med dildmayonnaise

Koldrøget laks med skalotteløgscreme

ANDEN SERVERING

Tarteletter med høns og svampe

Lune frikadeller med surt

Saftig ribbensteg med surt og rødkål

dessert

Gammeldags æblekage


Matrosens lille efterårsmenu

Et udvalg af de bedste stykker smørrebrød fra Kabyssen

365 pr. person


FØRSTE SERVERING

Dagens sild

Koldrøget laks med skalotteløgscreme

Lune fiskefrikadeller med remoulade og citron

Hønsesalat med bacon og svampe

Saftig ribbensteg med surt og rødkål

anden servering

Gammeldags æblekage

Smørrebrød

2 stk. uspecificeret smørrebrød + dagens dessert - skal vælges af hele bordet
349 pr. person

Sild

På Færgecaféen holder vi meget af smørrebrød med sild - se vores udvalg her.

Lun stegt sild - 129 Serveret med syltede rødløg, tyttebær og hovmester dressing

Marineret karrysild med frisk æble og creme

Sennepssild - 109
Tilsmagt med sennepskorn og stærk sennep. Serveret med peberrod, kapers og æg

Estragonsild - 109
Estragon-marinerede sild serveret med hakkede løg og kapers

Færgecaféens karrysild - 109
Serveres med frisk æble, skalotteløgscreme og purløg

Grønne stykker

Kabyssen serverer altid et udvalg af grønne smørrebrød. De kan altid laves vegetarisk, for tiden har vi:

Vegetarisk smørrebrød med rødbede og rygeost.

”Bøf Lindström” - 139
”Bøf” af bagt selleri, rødbeder og aubergine serveret med hele molevitten

Kartoffelmad - 135
Serveret med rygeostsalat med agurk, tomat,
radise på sprød salat.

Svampe á la créme - 119
Cremede svampe på ristet brød

Fisk og skaldyr

Vi prioriterer skånsomt fangede fisk. Kabyssen serverer lige nu dette udvalg af smørrebrød med fisk og skaldyr.

Fiskefilet med rejer - 169
Smørstegt fiskefilet med søkogte rejer, dildmayonnaise og citron

Søkogte rejer – 169
Serveres med dildmayonnaise, citron og dild

Koldrøget laks med skalotteløgscreme og syltede rødløg

Fiskefilet med remoulade - 165
Smørstegt fiskefilet med citron og Færgecaféens remoulade

Gravad laks - 159
Serveres med lys rævesauce

Koldrøget laks – 159
Med skalotteløgscreme og syltede rødløg

Æg og søkogte rejer - 139
Serveres med dildmayonnaise, citron og dild

Fiskefrikadeller - 129
Serveres med færgecaféens remoulade

Kød

Fra spicy tatar til cremet hønsesalat, se Kabyssens udvalg af kolde smørrebrød med kød her.

Saftig roastbeef med sprøde løg, pickles og peberrod.

Klassisk tatar - 169
Serveres med hele molevitten

Kaptajnens oksetatar - 169
Klassisk rørt tatar med hele molevitten

Hønsesalat - 139
Toppet med tyttebær, syltede boghatte og bacon

Roastbeef - 139
Af okseinderlår med sennepspickles, peberrod og ristede løg

De lune

Her finder du et udvalg af vores lune ‘smørrebrøds-serveringer’:

Pariserbøf - 179
Lynstegt oksetatar serveres “rå” med hele molevitten ( kan også serveres gennemstegt)

Æggekage med bacon - 165
Serveres i pande med kartofler, tomat, bacon og purløg. Hertil syltede rødbeder og rugbrød

Ribbensteg - 139
Serveres med råsyltet rødkål og agurkesalat

Sprøde tarteletter med cremet fyld af høns og asparges

Frikadeller - 129
Serveres med råsyltet rødkål og surt

Tarteletter - 119
2 stk. tarteletter med kylling og vintergrønt

Ost og dessert

Slut frokosten af med manér - her finder du ost og sødt at slutte af på.

Ost

Ostebrættet - 159
3 slags ost med kompot og kiks

Camembert frit - 149
Serveret med solbærsyltetøj og smørristet brød

Gammel ost - 139
Serveret med sky, løg og rom

Camenbert frites, ostebræt, æblekage og andre klassiske søde sager at slutte af på


Dessert

Chokolade kage - 129
Med chokolade stykker og solbærcreme

Gammeldags æblekage - 129
Æblekompot med makroner, flødeskum og ribsgelé

Kaptajnens is - 129
Dagens is serveret på crumble

Creme brûlée - 119
Klassisk creme brûlée

Pistacie tiramisu - 89
Et twist på en klassiker

Affogato - 85
Espresso med vaniljeis. Amaretto +20