Frokostmenu

God dansk frokost i hjertet af København

Christianshavns Færgecafé er en aften- og frokostrestaurant, hvor god, dansk mad er i fokus.

Vores frokost fokuserer på det traditionelle danske køkken, serveret med et moderne twist.

Her finder du vores frokostmenukort med godt dansk smørrebrød - fra saftige grønne stykker, til frisk fisk og skaldyr, tatar-mad, lune småretter og lidt ost og sødt at slutte af med.


Menukort - frokost

Til frokost kan du bestille fra vores lange liste af velsmurt smørrebrød eller vælge mellem en lille eller en lidt større frokostmenu. Du finder det hele på siden her.

Kaptajnens Store Påskefrokost

449 pr. person (min. 2 personer)
eller
695,- pr. person inklusiv 2 timeres ad libitum drikkevarer
(drikkevarer: pilsner/classic, husets vin, sodavand, vand under middagen i 2 timer)

Menuen skal vælges af hele bordet

Vores velsmurte smørrebrød, ost og dessert finder du nedenunder.


FØRSTE SEVERING

Karrysild med skalotteløgscreme og frisk æble

Sennepssild med peberrod, capers og æg

Pandestegt fiskefilet med remoulade

Æg og rejer med dild-mayonnaise

Gravad laks med dild og senneps sauce

Røget ål med røræg og purløg (tilkøb +49)


ANDEN SERVERING

Tarteletter med høns og svampe

Lune frikadeller med surt

Roasbeef med syltede løg og pickles

Saftig ribbensteg med rødkål og agurkesalat


DESSERT

Citron fromage


Matrosens Lille Påskefrokost

Et udvalg af de bedste stykker smørrebrød fra Kabyssen

365 pr. person


FØRSTE SERVERING

Karrysild med skalotteløgscreme, æble og purløg

Gravad laks med lys rævesauce

Lune fiskefrikadeller med remoulade og citron

Hønsesalad med bacon og svampe

Saftig ribbensteg med rødkål og agurkesalat

ANDEN SERVERING

Citron fromage

Smørrebrød

2 stk. uspecificeret smørrebrød + dagens dessert - skal vælges af hele bordet
349 pr. person

Sild

På Færgecaféen holder vi meget af smørrebrød med sild - se vores udvalg her.

Lun stegt sild - 115
Serveret med syltede rødløg, tyttebær

Madeira sild - 95
Serveret med tomat, kapers og dild

Marineret karrysild med frisk æble og creme

Sennepssild - 95
Serveret med kapers, løg, peberrod og kogt æg

Færgecaféens karrysild - 95
Med frisk æble, skalotteløgscreme og purløg

Grønne stykker

Kabyssen serverer altid et udvalg af grønne smørrebrød. De kan altid laves vegetarisk, for tiden har vi:

Løg tarte tatin - 129
Serveret med tomat confit og mozzarella

Vegetarisk smørrebrød med rødbede og rygeost.

Kartoffelmad - 129

Serveret med kogt kartoffel med krabbe croquette og hjemmelavet citron mayo,

Rødbedetatar - 115
Serveret med saltbagt selleri og auberginepuré med friteret rygeost

Fisk og skaldyr

Vi prioriterer skånsomt fangede fisk. Kabyssen serverer lige nu dette udvalg af smørrebrød med fisk og skaldyr.

Røget ål - 189
Med røræg og purløg

Fiskefilet med rejer - 155
Smørstegt fiskefilet med søkogte rejer, dildmayonnaise og citron

Søkogte rejer - 165
Med dildmayonnaise, citron og dild

Koldrøget laks med skalotteløgscreme og syltede rødløg

Gravad laks - 145
Med lys rævedressing

Fiskefilet med remoulade - 145
Smørstegt fiskefilet med citron og færgecaféens remoulade

Æg og søkogte rejer - 129
Med dildmayonnaise, citron og dild

Fiskefrikadeller - 119
Med færgecaféens remoulade

Kød

Fra spicy tatar til cremet hønsesalat, se Kabyssens udvalg af kolde smørrebrød med kød her.

Saftig roastbeef med sprøde løg, pickles og peberrod.

Klassisk tatar - 155
Serveres med hele molevitten

Kaptajnens oksetatar - 155
Oksetatar rørt med kimchi og wasabimayo. Toppet med sprødt grønkål

Hønsesalat - 139
Toppet med tyttebær, syltede bøgehatte og bacon

Roastbeef - 125
Af okseinderlår med af okseinderlåret med sennepspickles, peberrod og ristede løg

De lune

Her finder du et udvalg af vores lune ‘smørrebrøds-serveringer’:

Pariserbøf - 165
Lynstegt oksetatar med hele molevitten (steges i udgangspunktet rød, men kan også serveres gennemstegt)

Æggekage med bacon - 165
Serveres i pande med kartofler, tomat, bacon og purløg. Hertil syltede rødbeder og rugbrød

Ribbensteg - 139
Saftig ribbensteg med sprøde svær. Serveret med råsyltet rødkål og surt

Sprøde tarteletter med cremet fyld af høns og asparges

Kaptajnens leverpostej - 129
Serveret med svampe, bacon og rødbeder

Tarteletter - 119
2 stk. tarteletter med kylling og svampe

Frikadeller - 119
Serveret med råsyltet rødkål og surt

Ost og dessert

Slut frokosten af med manér - her finder du ost og sødt at slutte af på.

Ost

Ostebrættet - 165
3 slags ost med kompot og kiks

Camembert frit - 135
Serveres med solbærsyltetøj og smørristet brød

Gammel ost - 129
Moden dansk ost med sky, løg og rom

Danablue - 129
Serveret med rødløg og rå æggeblomme

Camenbert frites, ostebræt, æblekage og andre klassiske søde sager at slutte af på


Dessert

Rabarber trifli - 135
Rabarberkompot med makroner, flødeskum og ristede mandler

Citron fromage - 135
Med lemon curd og flødeskum

Kaptajnens is - 129
Dagens is serveret på crumble

Creme brûlée - 99
Klassisk creme brûlée

Affogato - 79
Med espresso og vaniljeis

Kransekage - 59