Frokostmenu
God dansk frokost i hjertet af København
Christianshavns Færgecafé er en aften- og frokostrestaurant, hvor god, dansk mad er i fokus.
Vores frokost fokuserer på det traditionelle danske køkken, serveret med et moderne twist.
Her finder du vores frokostmenukort med godt dansk smørrebrød - fra saftige grønne stykker, til frisk fisk og skaldyr, tatar-mad, lune småretter og lidt ost og sødt at slutte af med.
Menukort - frokost
Til frokost kan du bestille fra vores lange liste af velsmurt smørrebrød eller vælge mellem en lille eller en lidt større frokostmenu. Du finder det hele på siden her.
Kaptajnens forårsmenu
449 pr. person (min. 2 personer)
eller
695,- pr. person inklusiv 2 timeres ad libitum drikkevarer
(drikkevarer: pilsner/classic, husets vin, sodavand, vand under middagen i 2 timer)
Menuen skal vælges af hele bordet
Vores velsmurte smørrebrød, ost og dessert finder du nedenunder.
FØRSTE SEVERING
Dagens sild
Pandestegt fiskefilet med remoulade
Gravad laks med dild og senneps sauce
Æg og rejer med dild-mayonnaise
ANDEN SERVERING
Hønsesalat med syltede bøgehatte og bacon
Saftig ribbensteg med rødkål
Lun leverpostej med bacon og svampe
DESSERT
Gammeldags æblekage med flødeskum og makroner
Matrosens lille forårsmenu
365 pr. person
FØRSTE SERVERING
Dagens sild
Fiskefrikadelle med remoulade
Hønsesalat med syltede bøgehatte og bacon
Saftig ribbensteg med rødkål og agurkesalat
ANDEN SERVERING
Gammeldags æblekage med flødeskum og makroner
Smørrebrød
2 stk. uspecificeret smørrebrød + dagens dessert - skal vælges af hele bordet
349 pr. person
Sild
På Færgecaféen holder vi meget af smørrebrød med sild - se vores udvalg her.
Lun stegt sild - 115
Serveret med syltede rødløg, tyttebær
Madeira sild - 95
Serveret med tomat, kapers og dild
Sennepssild - 95
Serveret med kapers, løg, peberrod og kogt æg
Færgecaféens karrysild - 95
Med frisk æble, skalotteløgscreme og purløg
Grønne stykker
Kabyssen serverer altid et udvalg af grønne smørrebrød. De kan altid laves vegetarisk, for tiden har vi:
Løg tarte tatin - 129
Serveret med tomat confit og mozzarella
Kartoffelmad - 129
Serveret med kogt kartoffel med krabbe croquette og hjemmelavet citron mayo,
Rødbedetatar - 119
Serveret med saltbagt selleri og auberginepuré med friteret rygeost
Fisk og skaldyr
Vi prioriterer skånsomt fangede fisk. Kabyssen serverer lige nu dette udvalg af smørrebrød med fisk og skaldyr.
Røget ål - 189
Med røræg og purløg
Fiskefilet med rejer - 155
Smørstegt fiskefilet med søkogte rejer, dildmayonnaise og citron
Søkogte rejer - 155
Med dildmayonnaise, citron og dild
Gravad laks - 145
Med lys rævedressing
Fiskefilet med remoulade - 145
Smørstegt fiskefilet med citron og færgecaféens remoulade
Æg og søkogte rejer - 129
Med dildmayonnaise, citron og dild
Fiskefrikadeller - 115
Med færgecaféens remoulade
Kød
Fra spicy tatar til cremet hønsesalat, se Kabyssens udvalg af kolde smørrebrød med kød her.
Klassisk tatar - 155
Serveres med hele molevitten
Kaptajnens oksetatar - 145
Oksetatar rørt med kimchi og wasabimayo. Toppet med sprødt grønkål
Hønsesalat - 139
Toppet med tyttebær, syltede bøgehatte og bacon
Roastbeef - 125
Af okseinderlår med af okseinderlåret med sennepspickles, peberrod og ristede løg
De lune
Her finder du et udvalg af vores lune ‘smørrebrøds-serveringer’:
Pariserbøf - 165
Lynstegt oksetatar med hele molevitten (steges i udgangspunktet rød, men kan også serveres gennemstegt)
Æggekage med bacon - 165
Serveres i pande med kartofler, tomat, bacon og purløg. Hertil syltede rødbeder og rugbrød
Ribbensteg - 139
Saftig ribbensteg med sprøde svær. Serveret med råsyltet rødkål og surt
Kaptajnens leverpostej - 129
Serveret med svampe, bacon og rødbeder
Tarteletter - 110
2 stk. tarteletter med kylling og svampe
Frikadeller - 95
Serveret med råsyltet rødkål og surt
Ost og dessert
Slut frokosten af med manér - her finder du ost og sødt at slutte af på.
Ost
Ostetallerken - 159
3 slags ost med kompot og kiks
Camembert frit - 129
Serveres med solbærsyltetøj og smørristet brød
Gammel ost - 129
Moden dansk ost med sky, løg og rom
Danablue - 129
Serveret med rødløg og rå æggeblomme
Dessert
Pære belle Helene - 135
Med vaniljeis og chokoladesauce
Gammeldags æblekage - 125
Æblekompot med makroner, flødeskum og ribsgelé
Kaptajnens is - 115
Dagens is serveret på crumble
Creme brûlée - 95
Klassisk creme brûlée
Affogato - 75
Med espresso og vaniljeis
Kransekage - 59