Frokostmenu
God dansk frokost i hjertet af København
Christianshavns Færgecafé er en aften- og frokostrestaurant, hvor god, dansk mad er i fokus.
Vores frokost fokuserer på det traditionelle danske køkken, serveret med et moderne twist.
Her finder du vores frokostmenukort med godt dansk smørrebrød - fra saftige grønne stykker, til frisk fisk og skaldyr, tatar-mad, lune småretter og lidt ost og sødt at slutte af med.
Menukort - frokost
Til frokost kan du bestille fra vores lange liste af velsmurt smørrebrød eller vælge mellem en lille eller en lidt større frokostmenu. Du finder det hele på siden her.
Kaptajnens Store Påskefrokost
449 pr. person (min. 2 personer)
eller
695,- pr. person inklusiv 2 timeres ad libitum drikkevarer
(drikkevarer: pilsner/classic, husets vin, sodavand, vand under middagen i 2 timer)
Menuen skal vælges af hele bordet
Vores velsmurte smørrebrød, ost og dessert finder du nedenunder.
FØRSTE SEVERING
Karrysild med skalotteløgscreme og frisk æble
Sennepssild med peberrod, capers og æg
Pandestegt fiskefilet med remoulade
Æg og rejer med dild-mayonnaise
Gravad laks med dild og senneps sauce
Røget ål med røræg og purløg (tilkøb +49)
ANDEN SERVERING
Tarteletter med høns og svampe
Lune frikadeller med surt
Roasbeef med syltede løg og pickles
Saftig ribbensteg med rødkål og agurkesalat
DESSERT
Citron fromage
Matrosens Lille Påskefrokost
365 pr. person
FØRSTE SERVERING
Karrysild med skalotteløgscreme, æble og purløg
Gravad laks med lys rævesauce
Lune fiskefrikadeller med remoulade og citron
Hønsesalad med bacon og svampe
Saftig ribbensteg med rødkål og agurkesalat
ANDEN SERVERING
Citron fromage
Smørrebrød
2 stk. uspecificeret smørrebrød + dagens dessert - skal vælges af hele bordet
349 pr. person
Sild
På Færgecaféen holder vi meget af smørrebrød med sild - se vores udvalg her.
Lun stegt sild - 115
Serveret med syltede rødløg, tyttebær
Madeira sild - 95
Serveret med tomat, kapers og dild
Sennepssild - 95
Serveret med kapers, løg, peberrod og kogt æg
Færgecaféens karrysild - 95
Med frisk æble, skalotteløgscreme og purløg
Grønne stykker
Kabyssen serverer altid et udvalg af grønne smørrebrød. De kan altid laves vegetarisk, for tiden har vi:
Løg tarte tatin - 129
Serveret med tomat confit og mozzarella
Kartoffelmad - 129
Serveret med kogt kartoffel med krabbe croquette og hjemmelavet citron mayo,
Rødbedetatar - 115
Serveret med saltbagt selleri og auberginepuré med friteret rygeost
Fisk og skaldyr
Vi prioriterer skånsomt fangede fisk. Kabyssen serverer lige nu dette udvalg af smørrebrød med fisk og skaldyr.
Røget ål - 189
Med røræg og purløg
Fiskefilet med rejer - 155
Smørstegt fiskefilet med søkogte rejer, dildmayonnaise og citron
Søkogte rejer - 165
Med dildmayonnaise, citron og dild
Gravad laks - 145
Med lys rævedressing
Fiskefilet med remoulade - 145
Smørstegt fiskefilet med citron og færgecaféens remoulade
Æg og søkogte rejer - 129
Med dildmayonnaise, citron og dild
Fiskefrikadeller - 119
Med færgecaféens remoulade
Kød
Fra spicy tatar til cremet hønsesalat, se Kabyssens udvalg af kolde smørrebrød med kød her.
Klassisk tatar - 155
Serveres med hele molevitten
Kaptajnens oksetatar - 155
Oksetatar rørt med kimchi og wasabimayo. Toppet med sprødt grønkål
Hønsesalat - 139
Toppet med tyttebær, syltede bøgehatte og bacon
Roastbeef - 125
Af okseinderlår med af okseinderlåret med sennepspickles, peberrod og ristede løg
De lune
Her finder du et udvalg af vores lune ‘smørrebrøds-serveringer’:
Pariserbøf - 165
Lynstegt oksetatar med hele molevitten (steges i udgangspunktet rød, men kan også serveres gennemstegt)
Æggekage med bacon - 165
Serveres i pande med kartofler, tomat, bacon og purløg. Hertil syltede rødbeder og rugbrød
Ribbensteg - 139
Saftig ribbensteg med sprøde svær. Serveret med råsyltet rødkål og surt
Kaptajnens leverpostej - 129
Serveret med svampe, bacon og rødbeder
Tarteletter - 119
2 stk. tarteletter med kylling og svampe
Frikadeller - 119
Serveret med råsyltet rødkål og surt
Ost og dessert
Slut frokosten af med manér - her finder du ost og sødt at slutte af på.
Ost
Ostebrættet - 165
3 slags ost med kompot og kiks
Camembert frit - 135
Serveres med solbærsyltetøj og smørristet brød
Gammel ost - 129
Moden dansk ost med sky, løg og rom
Danablue - 129
Serveret med rødløg og rå æggeblomme
Dessert
Rabarber trifli - 135
Rabarberkompot med makroner, flødeskum og ristede mandler
Citron fromage - 135
Med lemon curd og flødeskum
Kaptajnens is - 129
Dagens is serveret på crumble
Creme brûlée - 99
Klassisk creme brûlée
Affogato - 79
Med espresso og vaniljeis
Kransekage - 59