Frokostmenu
God dansk frokost i hjertet af København
Christianshavns Færgecafé er en aften- og frokostrestaurant, hvor god, dansk mad er i fokus.
Vores frokost fokuserer på det traditionelle danske køkken, serveret med et moderne twist.
Her finder du vores frokostmenukort med godt dansk smørrebrød - fra saftige grønne stykker, til frisk fisk og skaldyr, tatar-mad, lune småretter og lidt ost og sødt at slutte af med.
Menuen her er gældende fra den 2 september
Menukort - frokost
Til frokost kan du bestille fra vores lange liste af velsmurt smørrebrød eller vælge mellem en lille eller en lidt større frokostmenu. Du finder det hele på siden her. OBS på søndag serverer vi frokostmenuen hele dagen og om aften kan i også få wienerschnitzel.
Kaptajnens store efterårsmenu
449 pr. person (min. 2 personer)
eller
695,- pr. person inklusiv 2 timeres ad libitum drikkevarer
(drikkevarer: pilsner/classic, husets vin, sodavand, vand under middagen i 2 timer)
Menuen skal vælges af hele bordet
Vores velsmurte smørrebrød, ost og dessert finder du nedenunder.
FØRSTE SEVERING
Dagens sild
Pandestegt fiskefilet med remoulade og citron
Æg og rejer med dildmayonnaise
Koldrøget laks med skalotteløgscreme
ANDEN SERVERING
Tarteletter med høns og svampe
Lune frikadeller med surt
Saftig ribbensteg med surt og rødkål
dessert
Gammeldags æblekage
Matrosens lille efterårsmenu
365 pr. person
FØRSTE SERVERING
Dagens sild
Koldrøget laks med skalotteløgscreme
Lune fiskefrikadeller med remoulade og citron
Hønsesalat med bacon og svampe
Saftig ribbensteg med surt og rødkål
anden servering
Gammeldags æblekage
Smørrebrød
2 stk. uspecificeret smørrebrød + dagens dessert - skal vælges af hele bordet
349 pr. person
Sild
På Færgecaféen holder vi meget af smørrebrød med sild - se vores udvalg her.
Lun stegt sild - 129 Serveret med syltede rødløg, tyttebær og hovmester dressing
Sennepssild - 109
Tilsmagt med sennepskorn og stærk sennep. Serveret med peberrod, kapers og æg
Estragonsild - 109
Estragon-marinerede sild serveret med hakkede løg og kapers
Færgecaféens karrysild - 109
Serveres med frisk æble, skalotteløgscreme og purløg
Grønne stykker
Kabyssen serverer altid et udvalg af grønne smørrebrød. De kan altid laves vegetarisk, for tiden har vi:
”Bøf Lindström” - 139
”Bøf” af bagt selleri, rødbeder og aubergine serveret med hele molevitten
Kartoffelmad - 135
Serveret med rygeostsalat med agurk, tomat,
radise på sprød salat.
Svampe á la créme - 119
Cremede svampe på ristet brød
Fisk og skaldyr
Vi prioriterer skånsomt fangede fisk. Kabyssen serverer lige nu dette udvalg af smørrebrød med fisk og skaldyr.
Fiskefilet med rejer - 169
Smørstegt fiskefilet med søkogte rejer, dildmayonnaise og citron
Søkogte rejer – 169
Serveres med dildmayonnaise, citron og dild
Fiskefilet med remoulade - 165
Smørstegt fiskefilet med citron og Færgecaféens remoulade
Gravad laks - 159
Serveres med lys rævesauce
Koldrøget laks – 159
Med skalotteløgscreme og syltede rødløg
Æg og søkogte rejer - 139
Serveres med dildmayonnaise, citron og dild
Fiskefrikadeller - 129
Serveres med færgecaféens remoulade
Kød
Fra spicy tatar til cremet hønsesalat, se Kabyssens udvalg af kolde smørrebrød med kød her.
Klassisk tatar - 169
Serveres med hele molevitten
Kaptajnens oksetatar - 169
Klassisk rørt tatar med hele molevitten
Hønsesalat - 139
Toppet med tyttebær, syltede boghatte og bacon
Roastbeef - 139
Af okseinderlår med sennepspickles, peberrod og ristede løg
De lune
Her finder du et udvalg af vores lune ‘smørrebrøds-serveringer’:
Pariserbøf - 179
Lynstegt oksetatar serveres “rå” med hele molevitten ( kan også serveres gennemstegt)
Æggekage med bacon - 165
Serveres i pande med kartofler, tomat, bacon og purløg. Hertil syltede rødbeder og rugbrød
Ribbensteg - 139
Serveres med råsyltet rødkål og agurkesalat
Frikadeller - 129
Serveres med råsyltet rødkål og surt
Tarteletter - 119
2 stk. tarteletter med kylling og vintergrønt
Ost og dessert
Slut frokosten af med manér - her finder du ost og sødt at slutte af på.
Ost
Ostebrættet - 159
3 slags ost med kompot og kiks
Camembert frit - 149
Serveret med solbærsyltetøj og smørristet brød
Gammel ost - 139
Serveret med sky, løg og rom
Dessert
Chokolade kage - 129
Med chokolade stykker og solbærcreme
Gammeldags æblekage - 129
Æblekompot med makroner, flødeskum og ribsgelé
Kaptajnens is - 129
Dagens is serveret på crumble
Creme brûlée - 119
Klassisk creme brûlée
Pistacie tiramisu - 89
Et twist på en klassiker
Affogato - 85
Espresso med vaniljeis. Amaretto +20