Frokostmenu
God dansk frokost i hjertet af København
Christianshavns Færgecafé er en aften- og frokostrestaurant, hvor god, dansk mad er i fokus.
Vores frokost fokuserer på det traditionelle danske køkken, serveret med et moderne twist.
Her finder du vores frokostmenukort med godt dansk smørrebrød - fra saftige grønne stykker, til frisk fisk og skaldyr, tatar-mad, lune småretter og lidt ost og sødt at slutte af med.
Julemenukort - frokost
Til frokost kan du bestille fra vores lange liste af velsmurt smørrebrød eller vælge mellem en lille eller en lidt større frokostmenu. Du finder det hele på siden her. OBS på søndag serverer vi frokostmenuen hele dagen og om aften kan i også få wienerschnitzel.
Kaptajnens julebord menu
589 pr. person (min. 2 personer)
Skal bestilles af hele bordet. Serveres med rugbrød, hvidt brød, smør og fedt
Vores velsmurte smørrebrød, ost og dessert finder du nedenunder.
FØRSTE SEVERING
Julesild med løg, kapers og dild
Færgecafeens karrysild med skalotteløgscreme, æble og purløg
Pandestegt fiskefilet med remoulade
Æg og rejer med dild-mayonnaise
Koldrøget laks med peberrodscreme
ANDEN SERVERING
Confit af and med sønderjysk stuvet kål
Saftig ribbensteg med rødkål
Medister med grov sennep
Lun leverpostej med bacon og svampe. Hertil syltede rødbeder r
dessert
Ris a la mande med kirsebærsauce
TILKØB
Tarteletter med høns og svampe 49,-
Cremet brie serveret med solbærkompot og kiks 89,-
Osteanretning med 3 slags oste og kiks 125,-
Matrosens lille Julefrokost menu
365 pr. person
Minimum 2 personer, skal bestilles af hele bordet, serveres kun til frokost. Serveres med rugbrød, hvidt brød, smør og fedt.
Fisk
Julesild med løg, kapers og dild
Koldrøget laks med peberrodscreme
Æg og rejer med dild-mayonnaise
Kød
Hønsesalat med bacon og svampe
Saftig ribbensteg med rødkål
Lun leverpostej med bacon og svampe. Hertil syltede rødbeder
TILKØB
Smørstegt fiskefilet med remoulade og citron 49,-
Tarteletter med høns og svampe 49,-
Osteanretning med 3 slags oste og kiks 125,-
Smørrebrød
2 stk. uspecificeret smørrebrød + dagens dessert - skal vælges af hele bordet
349 pr. person
Sild
På Færgecaféen holder vi meget af smørrebrød med sild - se vores udvalg her.
Sennepssild - Mustard herring 119
Tilsmagt med sennepskorn og stærk sennep
Serveret med peberrod, kapers og æg
Julesild - 119
Tilsmagt med appelsin og stout, med et hint
af krydderier. Serveret med løg, kapers og dild
Færgecaféens karrysild - 119
Med frisk æble, skalotteløgscreme og purløg
Grønne
Kabyssen serverer altid et udvalg af grønne smørrebrød. De kan altid laves vegetarisk, for tiden har vi:
Kartoffelmad - 139
Friskkogt kartoffel med koldrøget laks,
hjemmerørt dildmayonnaise og citron
Confiterede jordskokker - 139
Serveret med svampe, jordskokke chips og hollandaise sauce
Rødbedetatar - 129
Serveres med en sprød rygeostcreme-kugle
Fisk og skaldyr
Vi prioriterer skånsomt fangede fisk. Kabyssen serverer lige nu dette udvalg af smørrebrød med fisk og skaldyr.
Fiskefilet med rejer - 169
Pandestegt fiskefilet med søkogte rejer,
dildmayonnaise og citron
Søkogte rejer – 169
Serveres på smørristet brød med dildmayonnaise, citron og dild
Fiskefilet med remoulade – 169
Smørstegt fiskefilet med citron og Færgecaféens remoulade
Koldrøget laks - 159
Med skalotteløgscreme og syltede rødløg
Æg og søkogte rejer - 139
Serveres med dildmayonnaise, citron og dild
Kød
Fra spicy tatar til cremet hønsesalat, se Kabyssens udvalg af kolde smørrebrød med kød her.
Klassisk tatar - 169
Serveres med hele molevitten
Kaptajnens oksetatar - 169
Rørt tatar med sennep, cognac og kapers
Serveret med ristede løg og urter
Hønsesalat - 139
Toppet med tyttebær, syltede boghatte og bacon
De lune
Her finder du et udvalg af vores lune ‘smørrebrøds-serveringer’:
Pariserbøf - 179
Lynstegt oksetatar serveres “rå” med hele molevitten ( kan også serveres gennemstegt)
Æggekage med bacon - 165
Serveres i pande med kartofler, tomat, bacon og purløg. Hertil syltede rødbeder og rugbrød
Ribbensteg - 139
Saftig ribbensteg med sprøde svær serveret med råsyltet rødkål og surt
Medister - 139
Serveret med stuvede hvidkål og sennep
Kaptajnens leverpostej – 129
Serveret med svampe, bacon, asier og rødbeder
Tarteletter - 119
2 stk. tarteletter med kylling og svampe
Ost og dessert
Slut frokosten af med manér - her finder du ost og sødt at slutte af på.
Ost
Ostebrættet - 159
3 slags ost med kompot og kiks
Camembert frit - 149
Serveret med solbærsyltetøj og smørristet brød
Gammel ost - 139
Moden dansk ost med sky, løg og rom
Dessert
Ris a la mande 129
Serveres med varm kirsebærsauce
Gammeldags æblekage - 129
Æblekompot med makroner, flødeskum og ribsgelé
Kaptajnens is - 129
Dagens is serveret på crumble
Creme brûlée - 119
Klassisk creme brûlée
Pistacie tiramisu - 89
Et twist på en klassiker
Affogato - 85
Espresso med vaniljeis. Amaretto +20
Petit four 3 stk. - 69
Sprøg efter udvalg