Påskefrokost

Påskefrokost i hjertet af København

På Christianshavns Færgecafé elsker vi hygge og højtider – og påsken er ingen undtagelse! Her serverer vi selvfølgelig vores traditionelle påskefrokost med sild, laks, fiskefilet og hvad der ellers hører sig til.

Vi fejrer påsken fra den fredag 22 marts til mandag 1. april og vores påskefrokost fås i to versioner: Det lille påskefrokostbord til den lette sult. Det store påskefrokostbord med både kolde og varme retter, der serveres ligesom derhjemme – over flere omgange og ved bordet.

Kaptajnens påskebord serveres også til aften ved forudbestilling.

Øl og snaps til din påskefrokost

Til en hver god dansk frokost, hører der godt øl og et bredt udvalg af slagsen. På Færgecaféen har vi elleve haner i brug, og udvalget af øl i dem varierer med sæsonen. Er du til snaps, kan vi anbefale årets hjemmelavede påskesnaps, som passer perfekt til påskefrokosten. På vores snapsekort finder du desuden mere end 30 hjemmelavede snapse og et håndplukket udvalg af akvavitter fra de bedste producenter.

Færgecaféen har påske til alle

Kaptajnens- og matrosens påskebord skal ganske rigtigt bestilles af alle, men husk; når du bestiller påskebord, tilretter vi gerne til gæster, som er vegetarer eller lignende.

En pescetar kan f.eks. snildt spise med på den første servering, som er ren fisk (laks, sild, rejer og fiskefilet), hvorefter kabyssen så serverer en vegetarisk el. fiskehovedret til pescetaren, mens resten af bordet nyder roastbeef m.m.

Påskefrokost menu

Matrosens påskefrokost (kun frokost)

Karrysild med skalotteløgscreme og frisk æble
”Gravad” Laks med lys rævesauce
Fiskefrikadelle med remoulade og citron
-
Hønsesalat med grønt og sprødt bacon
Flæskesteg med surt og rødkål
-
Citronfromage med lemon curd
eller
Dansk brie med syltet valnødder

365,- pr. person (min. 2 personer) Skal vælges af hele bordet – serveres over 3 omgange

Kaptajnens påskefrokost

Karrysild med skalotteløgscreme og frisk æble
Røget ål med røræg
Æg og rejer med dildmayonnaise
”Gravad” Laks med lys rævesauce
Lun fiskefilet med remoulade og citron

Tarteletter med høns og svampe
Lune frikadeller med surt
Roastbeef med syltede løg og pickles
Flæskesteg med surt og rødkål

Citronfromage med lemon curd

549,- pr. person (min. 2 personer) Skal vælges af hele bordet – serveres over 3 omgange

Husk, at du også kan bestille påskefrokost ud af huset.

Har I nogle spørgsmål, er I selvfølgelig altid velkomne til at sende en mail eller kontakte os personligt. Er I mere end 7 personer, bedes I venligst bestille bord via mail: kontakt@faergecafeen.dk eller telefonisk på 32 54 46 24.

Vi glæder os til at byde jer velkommen om bord!

Der er blandt andet gravad laks på menuen, når vi serverer påskefrokost på Christianshavns Færgecafé.

Der er blandt andet gravad laks på menuen, når vi serverer påskefrokost på Christianshavns Færgecafé.

Fiskefilet - en klassiker til påskefrokosten. Også hos Christianshavns Færgecafé.

Fiskefilet - en klassiker til påskefrokosten. Også hos Christianshavns Færgecafé.

Ingen påskefrokost uden tarteletter, når du spiser hos Færgecaféen.

Ingen påskefrokost uden tarteletter, når du spiser hos Færgecaféen.

Det er på plads med en snaps, når der er påskefrokost. Vi skænker dig gerne et gavmildt glas.

Det er på plads med en snaps, når der er påskefrokost. Vi skænker dig gerne et gavmildt glas.