Påskefrokost
Påskefrokost i hjertet af København
På Christianshavns Færgecafé elsker vi hygge og højtider – og påsken er ingen undtagelse! Her serverer vi selvfølgelig vores traditionelle påskefrokost med sild, laks, fiskefilet og hvad der ellers hører sig til.
Vi fejrer påsken fra den fredag 22 marts til mandag 1. april og vores påskefrokost fås i to versioner: Det lille påskefrokostbord til den lette sult. Det store påskefrokostbord med både kolde og varme retter, der serveres ligesom derhjemme – over flere omgange og ved bordet.
Kaptajnens påskebord serveres også til aften ved forudbestilling.
Øl og snaps til din påskefrokost
Til en hver god dansk frokost, hører der godt øl og et bredt udvalg af slagsen. På Færgecaféen har vi elleve haner i brug, og udvalget af øl i dem varierer med sæsonen. Er du til snaps, kan vi anbefale årets hjemmelavede påskesnaps, som passer perfekt til påskefrokosten. På vores snapsekort finder du desuden mere end 30 hjemmelavede snapse og et håndplukket udvalg af akvavitter fra de bedste producenter.
Færgecaféen har påske til alle
Kaptajnens- og matrosens påskebord skal ganske rigtigt bestilles af alle, men husk; når du bestiller påskebord, tilretter vi gerne til gæster, som er vegetarer eller lignende.
En pescetar kan f.eks. snildt spise med på den første servering, som er ren fisk (laks, sild, rejer og fiskefilet), hvorefter kabyssen så serverer en vegetarisk el. fiskehovedret til pescetaren, mens resten af bordet nyder roastbeef m.m.
Påskefrokost menu
Matrosens påskefrokost (kun frokost)
Karrysild med skalotteløgscreme og frisk æble
”Gravad” Laks med lys rævesauce
Fiskefrikadelle med remoulade og citron
-
Hønsesalat med grønt og sprødt bacon
Flæskesteg med surt og rødkål
-
Citronfromage med lemon curd
eller
Dansk brie med syltet valnødder
365,- pr. person (min. 2 personer) Skal vælges af hele bordet – serveres over 3 omgange
Kaptajnens påskefrokost
Karrysild med skalotteløgscreme og frisk æble
Røget ål med røræg
Æg og rejer med dildmayonnaise
”Gravad” Laks med lys rævesauce
Lun fiskefilet med remoulade og citron
–
Tarteletter med høns og svampe
Lune frikadeller med surt
Roastbeef med syltede løg og pickles
Flæskesteg med surt og rødkål
–
Citronfromage med lemon curd
549,- pr. person (min. 2 personer) Skal vælges af hele bordet – serveres over 3 omgange
Husk, at du også kan bestille påskefrokost ud af huset.
Har I nogle spørgsmål, er I selvfølgelig altid velkomne til at sende en mail eller kontakte os personligt. Er I mere end 7 personer, bedes I venligst bestille bord via mail: kontakt@faergecafeen.dk eller telefonisk på 32 54 46 24.
Vi glæder os til at byde jer velkommen om bord!