Vinterbord

Julefrokost i januar og februar

Vinterbordet er til dig, som ikke havde tid til alle julefrokosterne i julen (eller som bare ikke kan få for meget jul).

Vores vinterbord serveres hele januar og februar. Den serveres ligesom vores traditionelle julefrokost over flere omgange og indeholder både kolde og varme retter - der er dog skruet lidt ned for julen i nogle af retterne.

Men hyggen har vi beholdt!


Vintermenu

695,- pr. person

Minimum 2 personer, skal vælges af alle ved bordet.

Inklusiv ad libitum drikkevarer + rugbrød, hvidt brød, smør og fedt. Drikkevarer: pilsner/classic, husets vin, sodavand, vand under middagen i 2 timer.


Første servering

Færgecaféens karrysild med skalotteløgscreme, æble og purløg

Pandestegt fiskefilet med remoulade

Æg og rejer med dild-mayonnaise

Koldrøget laks med peberrodscreme


Anden servering

Hønsesalat med syltede bøgehatte og tyttebær

Saftig ribbensteg med rødkål

Lun leverpostej med bacon og svampe. Hertil syltede rødbeder


Dessert

Gammeldags æblekage