Aftenmenu

Klassisk dansk mad i det gamle København

Kaptajn Erik med smørrebrød og snaps

På Christianshavns Færgecafé er aftenmenuen fokuseret på det gode danske køkken.

‘Kaptajn’ Erik og hans besætning hygger om gæsterne med hjemmelavet dansk mad, tilberedt af de bedste råvarer i sæson, og som Vor Mor gjorde det.

Vi serverer danske klassikere som smørrebrød, stegt flæsk og tarteletter. Fuldend måltidet med at gå på opdagelse i vores samling af håndblandet snapse - vi kalder dem Skippersnapse.


Menukort - aften

Til aften kan du bestille fra vores a la carte-menukort med gode danske klassikere eller vælge mellem en sæsonmenu og Kaptajnens menu. Du finder det hele på siden her.

Sæsonmenu

2 retter 325,- pr. person / 3 retter 389 kr pr. person

Kylling med sauce chasseur

koldrøget laks

Med skalotteløgscreme og syltede rødløg

rosmarin-stegt unghanebryst

Serveret med fricaseé, bacon og croutonger

rabarbertrifli

Rabarberkompot med makroner, flødeskum og ristede mandler

Kaptajnens Store Påskefrokost

449 pr. person (min. 2 personer) - skal vælges af hele bordet

Det bedste fra Kabyssen serveret over flere omgange.

FØRSTE SEVERING

Karrysild med skalotteløgscreme og frisk æble

Sennepssild med peberrod, capers og æg

Pandestegt fiskefilet med remoulade

Æg og rejer med dild-mayonnaise

Gravad laks med dild og senneps sauce

Røget ål med røræg og purløg (tilkøb +49)


ANDEN SERVERING

Tarteletter med høns og svampe

Lune frikadeller med surt

Roasbeef med syltede løg og pickles

Saftig ribbensteg med rødkål og agurkesalat


DESSERT

Citron fromage

A la carte-menukort

Forretter

Kabyssens populære karrysild

Kaptajnens oksetatar - 155
Oksetatar rørt med kimchi og wasabimayo, toppet med sprødt grønkål

Senneps sild - 105
Serveret med kapers, løg, peberrod og kogt æg

Koldrøget laks med skalotteløgscreme og syltede rødløg

Krabbe croquette - 145
Med citron mayo

Rødbedetatar - 119
Med friteret rygeost

Karamelliseret løg tærte - 129
Serveret med tomat confit og mozzarella

Tarteletter - 119
2 stk. tarteletter med kylling og svampe

Hovedretter

Kaptajnens oksetatar - 225
Oksetatar rørt med kimchi og wasabimayo. Toppet med sprødt grønkål og serveret med fritter

Bøf og fritter - 295
250 gr sirloin serveret med dagens grønt, fritter og béarnaise sauce

Dagens fisk - 265
Serveres med dagens sauce og garniture

Wienerschnitzel med ærter og skysauce

Wienerschnitzel - 269
200 g kalveinderlår, serveret med ærter, pommes sautées, skysauce og en færgedreng (ansjos, peberrod, citron og kapers rørt med smør)

Ølbraiseret lammeskank - 249
Med skysauce, persille pesto og grovmos

Dansk kylling - 249
Serveret med fricaseé, grovmos, croutonger og bacon

Stegt flæsk med persillesovs, grønt drys og hjemmesyltede rødbeder

Confiterede jordskokker - 225
Serveret med syltede svampe, jordskokke chips og hollandaise: Hertil pommes sautées.

Onsdagsflæsk - 209
6-7 flotte skiver stegt flæsk med persillesovs, sennep, rødbeder og kartofler

Ost og dessert

ost

Ostebrættet - 165
3 slags ost med kompot og kiks

Camembert frit - 135
Serveres med solbærsyltetøj og smørristet brød


Dessert

Rabarber trifli - 135
Rabarberkompot med makroner, flødeskum og ristede mandler

Citron fromage - 135
Med lemon curd og flødeskum

Kabyssens hjemmelavede is med crumble

Kaptajnens is - 129
Dagens is serveret på crumble

Creme brûlée - 99
Klassisk creme brûlée

Affogato - 79
Med espresso og vaniljeis

Håndlavet kransekage - 59