Aftenmenu
Klassisk dansk mad i det gamle København
På Christianshavns Færgecafé er aftenmenuen fokuseret på det gode danske køkken.
‘Kaptajn’ Erik og hans besætning hygger om gæsterne med hjemmelavet dansk mad, tilberedt af de bedste råvarer i sæson, og som Vor Mor gjorde det.
Vi serverer danske klassikere som smørrebrød, stegt flæsk og tarteletter. Fuldend måltidet med at gå på opdagelse i vores samling af håndblandet snapse - vi kalder dem Skippersnapse.
Menukort - aften
Til aften kan du bestille fra vores a la carte-menukort med gode danske klassikere eller vælge mellem en sæsonmenu og Kaptajnens menu. Du finder det hele på siden her.
Sæsonmenu
2 retter 325,- pr. person / 3 retter 389 kr pr. person
koldrøget laks
Med skalotteløgscreme og syltede rødløg
rosmarin-stegt unghanebryst
Serveret med fricaseé, bacon og croutonger
rabarbertrifli
Rabarberkompot med makroner, flødeskum og ristede mandler
Kaptajnens Store Påskefrokost
449 pr. person (min. 2 personer) - skal vælges af hele bordet
FØRSTE SEVERING
Karrysild med skalotteløgscreme og frisk æble
Sennepssild med peberrod, capers og æg
Pandestegt fiskefilet med remoulade
Æg og rejer med dild-mayonnaise
Gravad laks med dild og senneps sauce
Røget ål med røræg og purløg (tilkøb +49)
ANDEN SERVERING
Tarteletter med høns og svampe
Lune frikadeller med surt
Roasbeef med syltede løg og pickles
Saftig ribbensteg med rødkål og agurkesalat
DESSERT
Citron fromage
A la carte-menukort
Forretter
Kaptajnens oksetatar - 155
Oksetatar rørt med kimchi og wasabimayo, toppet med sprødt grønkål
Senneps sild - 105
Serveret med kapers, løg, peberrod og kogt æg
Krabbe croquette - 145
Med citron mayo
Rødbedetatar - 119
Med friteret rygeost
Karamelliseret løg tærte - 129
Serveret med tomat confit og mozzarella
Tarteletter - 119
2 stk. tarteletter med kylling og svampe
Hovedretter
Kaptajnens oksetatar - 225
Oksetatar rørt med kimchi og wasabimayo. Toppet med sprødt grønkål og serveret med fritter
Bøf og fritter - 295
250 gr sirloin serveret med dagens grønt, fritter og béarnaise sauce
Dagens fisk - 265
Serveres med dagens sauce og garniture
Wienerschnitzel - 269
200 g kalveinderlår, serveret med ærter, pommes sautées, skysauce og en færgedreng (ansjos, peberrod, citron og kapers rørt med smør)
Ølbraiseret lammeskank - 249
Med skysauce, persille pesto og grovmos
Dansk kylling - 249
Serveret med fricaseé, grovmos, croutonger og bacon
Confiterede jordskokker - 225
Serveret med syltede svampe, jordskokke chips og hollandaise: Hertil pommes sautées.
Onsdagsflæsk - 209
6-7 flotte skiver stegt flæsk med persillesovs, sennep, rødbeder og kartofler
Ost og dessert
ost
Ostebrættet - 165
3 slags ost med kompot og kiks
Camembert frit - 135
Serveres med solbærsyltetøj og smørristet brød
Dessert
Rabarber trifli - 135
Rabarberkompot med makroner, flødeskum og ristede mandler
Citron fromage - 135
Med lemon curd og flødeskum
Kaptajnens is - 129
Dagens is serveret på crumble
Creme brûlée - 99
Klassisk creme brûlée
Affogato - 79
Med espresso og vaniljeis
Håndlavet kransekage - 59