Frokostmenu
God dansk frokost i hjertet af København
Christianshavns Færgecafé er en aften- og frokostrestaurant, hvor god, dansk mad er i fokus.
Vores frokost fokuserer på det traditionelle danske køkken, serveret med et moderne twist.
Her finder du vores frokostmenukort med godt dansk smørrebrød - fra saftige grønne stykker, til frisk fisk og skaldyr, tatar-mad, lune småretter og lidt ost og sødt at slutte af med.
Menukort - frokost
Til frokost kan du bestille fra vores lange liste af velsmurt smørrebrød eller vælge mellem en lille eller en lidt større frokostmenu. Du finder det hele på siden her.
Kaptajnens store sommermenu
449 pr. person (min. 2 personer)
eller
695,- pr. person inklusiv 2 timeres ad libitum drikkevarer
(drikkevarer: pilsner/classic, husets vin, sodavand, vand under middagen i 2 timer)
Menuen skal vælges af hele bordet
Vores velsmurte smørrebrød, ost og dessert finder du nedenunder.
FØRSTE SEVERING
Dagens sild
Pandestegt fiskefilet med remoulade
Æg og rejer med dild-mayonnaise
Koldrøget laks serveret med skalotteløgscreme
ANDEN SERVERING
Hønsesalat med svampe og bacon
Saftig ribbensteg med råmarineret rødkål
Tarteletter med kylling og sommer grønt
dessert
Rabarbertrifli med flødeskum og makroner
Matrosens lille sommermenu
365 pr. person
FØRSTE SERVERING
Dagens sild
Fiskefrikadelle med remoulade
Hønsesalat med syltede bøgehatte og bacon
Saftig ribbensteg med råmarineret rødkål
ANDEN SERVERING
Rabarbertrifli med flødeskum og makroner
Smørrebrød
2 stk. uspecificeret smørrebrød + dagens dessert - skal vælges af hele bordet
349 pr. person
Sild
På Færgecaféen holder vi meget af smørrebrød med sild - se vores udvalg her.
Sol over Gudhjem - 129 Serveret med radiser, rødløg, æggeblomme og purløg
Sennepssild - 105
Serveret med kapers, løg, peberrod og kogt æg
Færgecaféens karrysild - 105
Med frisk æble, skalotteløgscreme og purløg
Grønne stykker
Kabyssen serverer altid et udvalg af grønne smørrebrød. De kan altid laves vegetarisk, for tiden har vi:
Kartoffelmad - 135
Friskkogte kartofler med sommersalat (Rygeost, agurk, tomat og sprød salat)
Svampe a la creme - 125
Cremede svampe på ristet brød
Rødbedetatar - 125
Serveret med saltbagt selleri og aubergine puré med friteret rygeost
Fisk og skaldyr
Vi prioriterer skånsomt fangede fisk. Kabyssen serverer lige nu dette udvalg af smørrebrød med fisk og skaldyr.
Søkogte rejer – 165
Med dildmayonnaise, citron og dild
Fiskefilet med rejer - 160
Smørstegt fiskefilet med søkogte rejer, dildmayonnaise og citron
Gravad laks - 150
Med lys rævedressing
Fiskefilet med remoulade - 150
Smørstegt fiskefilet med citron og færgecaféens remoulade
Æg og søkogte rejer - 139
Med dildmayonnaise, citron og dild
Fiskefrikadeller - 119
Med færgecaféens remoulade
Kød
Fra spicy tatar til cremet hønsesalat, se Kabyssens udvalg af kolde smørrebrød med kød her.
Klassisk tatar - 155
Serveres med hele molevitten
Kaptajnens oksetatar - 155
Oksetatar rørt med kimchi og wasabimayo. Toppet med sprødt grønkål
Hønsesalat - 139
Toppet med svampe og bacon
Roastbeef - 139
Af okseinderlår med af okseinderlåret med sennepspickles, peberrod og ristede løg
De lune
Her finder du et udvalg af vores lune ‘smørrebrøds-serveringer’:
Pariserbøf - 165
Lynstegt oksetatar med hele molevitten (steges i udgangspunktet rød, men kan også serveres gennemstegt)
Æggekage med bacon - 165
Serveres i pande med kartofler, tomat, bacon og purløg. Hertil syltede rødbeder og rugbrød
Ribbensteg - 139
Saftig ribbensteg med sprøde svær. Serveret med råsyltet rødkål og surt
Tarteletter - 119
2 stk. tarteletter med kylling og svampe
Frikadeller - 119
Serveret med råsyltet rødkål og surt
Ost og dessert
Slut frokosten af med manér - her finder du ost og sødt at slutte af på.
Ost
Ostebrættet - 159
3 slags ost med kompot og kiks
Camembert frit - 135
Serveres med solbærsyltetøj og smørristet brød
Gammel ost - 129
Moden dansk ost med sky, løg og rom
Dessert
Rabarber trifli - 129
Rabarberkompot med makroner,
flødeskum og ristede mandler
Mandelkage - 129
Med chokoladeis og marineret bær
Kaptajnens is - 129
Dagens is serveret på crumble
Creme brûlée - 95
Klassisk creme brûlée
Affogato - 79
Med espresso og vaniljeis