Efterårsmenu
Den perfekte menu til festen med firmaet eller med familie og venner
Vores efterårsmenu er som skabt til firmaets fest eller til din private fest.
Du får alt det bedste fra efterårets gyldne stunder serveret over tre omgange og med drikke ad libitum. Så kan I bare læne jer tilbage, nyde hinandens selskab og lade hyggen brede sig.
Om I er 2 eller 58, så er efterårsmenuen med fx fiskefilet, rejer, laks og tarteletter det perfekte valg, når de lyse nætter skal nydes - privat eller i firmaregi.
Vores efterårsmenu serveres frokost og aften efter sommeren og i efterårsmånederne frem. De gode danske retter baseret på sæsonens fineste råvarer indeholder både kolde og varme retter - du kan se hele menuen nedenfor.
Skal du holde fest, kan du se her, hvor mange I kan være, og hvordan du booker vores færge, restauranten eller måske begge dele?
Efterårsmenuen serveres fra den 2. september og frem til 10. november.
Efterårsmenu
695,- pr. person
Minimum 2 personer, skal vælges af alle ved bordet.
Inklusiv ad libitum drikkevarer + rugbrød, hvidt brød, smør og fedt. Drikkevarer: pilsner/classic, husets vin, sodavand, vand under middagen i 2 timer.
Første servering
Dagens sild
Pandestegt fiskefilet med remoulade og citron
Æg og rejer med dild-mayonnaise
”Gravad” Laks med lys rævedressing
Anden servering
Tarteletter med høns og svampe
Lune frikadeller med surt
Flæskesteg med surt og rødkål
Dessert
Gammeldags æblekage, æblekompot med makroner, flødeskum og ribsgelé
Skal du holde sommerfest i firmaet - tag fat i os
Lad os tale sammen om dine ønsker, så jeres fest bliver uforglemmelig. Kontakt os på telefon 32 54 46 24 eller mail: kontakt@faergecafeen.dk.