Efterårsmenu

Den perfekte menu til festen med firmaet eller med familie og venner

Kabyssen serverer gode, danske sommerretter

Vores efterårsmenu er som skabt til firmaets fest eller til din private fest.

Du får alt det bedste fra efterårets gyldne stunder serveret over tre omgange og med drikke ad libitum. Så kan I bare læne jer tilbage, nyde hinandens selskab og lade hyggen brede sig.

Om I er 2 eller 58, så er efterårsmenuen med fx fiskefilet, rejer, laks og tarteletter det perfekte valg, når de lyse nætter skal nydes - privat eller i firmaregi.

Vores efterårsmenu serveres frokost og aften efter sommeren og i efterårsmånederne frem. De gode danske retter baseret på sæsonens fineste råvarer indeholder både kolde og varme retter - du kan se hele menuen nedenfor.

Skal du holde fest, kan du se her, hvor mange I kan være, og hvordan du booker vores færge, restauranten eller måske begge dele?

Efterårsmenuen serveres fra den 2. september og frem til 10. november.


Efterårsmenu

695,- pr. person

Minimum 2 personer, skal vælges af alle ved bordet.

Inklusiv ad libitum drikkevarer + rugbrød, hvidt brød, smør og fedt. Drikkevarer: pilsner/classic, husets vin, sodavand, vand under middagen i 2 timer.


Første servering

Dagens sild

Pandestegt fiskefilet med remoulade og citron

Æg og rejer med dild-mayonnaise

”Gravad” Laks med lys rævedressing


Anden servering

Tarteletter med høns og svampe

Lune frikadeller med surt

Flæskesteg med surt og rødkål


Dessert

Gammeldags æblekage, æblekompot med makroner, flødeskum og ribsgelé

Skal du holde sommerfest i firmaet - tag fat i os

Lad os tale sammen om dine ønsker, så jeres fest bliver uforglemmelig. Kontakt os på telefon 32 54 46 24 eller mail: kontakt@faergecafeen.dk.