Sommermenu
De gode danske sommerretter - serveret til frokost og aften
I sommermånederne serverer Kabyssen en særlig Sommermenu med alle de gode, danske retter, som hører til det traditionelle frokostbord - og som snildt kan nydes både frokost og aften.
Vores Sommermenu serveres frokost og aften efter påske og i sommermånederne frem. De gode danske retter baseret på sæsonens fineste råvarer serveres over flere omgange og indeholder både kolde og varme retter.
Sommermenuen serveres fra den 22. april og frem til 31. august.
Sommermenu
695,- pr. person
Minimum 2 personer, skal vælges af alle ved bordet.
Inklusiv ad libitum drikkevarer + rugbrød, hvidt brød, smør og fedt. Drikkevarer: pilsner/classic, husets vin, sodavand, vand under middagen i 2 timer.
Første servering
Dagens sild
Pandestegt fiskefilet med remoulade og citron
Æg og rejer med dild-mayonnaise
Varmrøget laks rørt med krydderurter. Serveret med syltede rødløg
Anden servering
Hønsesalat med syltede bøgehatte, bacon og tyttebær
Saftig ribbensteg med rødkål
Tarteletter med høns og asparges
Dessert
Rabarbertrifli med flødeskum og makroner