Sommermenu

De gode danske sommerretter - serveret til frokost og aften

Kabyssen serverer gode, danske sommerretter

I sommermånederne serverer Kabyssen en særlig Sommermenu med alle de gode, danske retter, som hører til det traditionelle frokostbord - og som snildt kan nydes både frokost og aften.

Vores Sommermenu serveres frokost og aften efter påske og i sommermånederne frem. De gode danske retter baseret på sæsonens fineste råvarer serveres over flere omgange og indeholder både kolde og varme retter.

Sommermenuen serveres fra den 22. april og frem til 31. august.


Sommermenu

695,- pr. person

Minimum 2 personer, skal vælges af alle ved bordet.

Inklusiv ad libitum drikkevarer + rugbrød, hvidt brød, smør og fedt. Drikkevarer: pilsner/classic, husets vin, sodavand, vand under middagen i 2 timer.


Første servering

Dagens sild

Pandestegt fiskefilet med remoulade og citron

Æg og rejer med dild-mayonnaise

Varmrøget laks rørt med krydderurter. Serveret med syltede rødløg


Anden servering

Hønsesalat med syltede bøgehatte, bacon og tyttebær

Saftig ribbensteg med rødkål

Tarteletter med høns og asparges


Dessert

Rabarbertrifli med flødeskum og makroner