Forårsbord
Forårsbord til frokost og aften
Forårsbordet er til dig, som elsker det klassiske, store danske frokostbord.
På Færgecaféen elsker vi det gode danske køkken, og der er ikke en sæson, der ikke byder på særlige råvarer og retter, som får mundvandet til at løbe.
Foråret ingen undtagelse, og hvad er da skønnere end de første dage, hvor man lige kan sidde ude og få den sidste tår øl eller kaffe i en forårssolstråle.
Vores forårsbord serveres frokost og aften frem til påske. Det serveres over flere omgange og indeholder både kolde og varme retter. Det store forårsbord serveres fra den 4. marts og frem til 16. april.
Forårsmenu
695,- pr. person
Minimum 2 personer, skal vælges af alle ved bordet.
Inklusiv ad libitum drikkevarer + rugbrød, hvidt brød, smør og fedt. Drikkevarer: pilsner/classic, husets vin, sodavand, vand under middagen i 2 timer.
Første servering
Dagens sild
Pandestegt fiskefilet med remoulade
Æg og rejer med dild-mayonnaise
Gravad laks med dild og senneps sauce
Anden servering
Hønsesalat med syltede bøgehatte, bacon og tyttebær
Saftig ribbensteg med rødkål
Lun leverpostej med bacon og svampe
Dessert
Gammeldags æblekage med flødeskum og makroner