Forårsbord

Forårsbord til frokost og aften

Forårsbordet er til dig, som elsker det klassiske, store danske frokostbord.

På Færgecaféen elsker vi det gode danske køkken, og der er ikke en sæson, der ikke byder på særlige råvarer og retter, som får mundvandet til at løbe.

Foråret ingen undtagelse, og hvad er da skønnere end de første dage, hvor man lige kan sidde ude og få den sidste tår øl eller kaffe i en forårssolstråle.

Vores forårsbord serveres frokost og aften frem til påske. Det serveres over flere omgange og indeholder både kolde og varme retter. Det store forårsbord serveres fra den 4. marts og frem til 16. april.


Forårsmenu

695,- pr. person

Minimum 2 personer, skal vælges af alle ved bordet.

Inklusiv ad libitum drikkevarer + rugbrød, hvidt brød, smør og fedt. Drikkevarer: pilsner/classic, husets vin, sodavand, vand under middagen i 2 timer.


Første servering

Dagens sild

Pandestegt fiskefilet med remoulade

Æg og rejer med dild-mayonnaise

Gravad laks med dild og senneps sauce


Anden servering

Hønsesalat med syltede bøgehatte, bacon og tyttebær

Saftig ribbensteg med rødkål

Lun leverpostej med bacon og svampe


Dessert

Gammeldags æblekage med flødeskum og makroner